Bezchmurnie - Problem z głową :< -pytanie
klekotek - 05-12-2013 Temat postu: Problem z głową :< -pytanie Witam ! Mam problem, lubilem popalac marichuane, az tu nagle dostalismy PEWNE zródło, i niesamowicie mocno na nas zadzialalo ( teraz juz wiemy ze to nie byla normalna marichuana). Wszyscy koledzy czuja sie normalnie, bynajmniej nikt sie nie chwali ze cos jest nie tak. Ja mialem okropnego bad tripa. Minal juz tydzien a mi dalej 'OBRAZ KLAKTUJE' (palacze na pewno wiedza co to za faza) wydaje mi sie ze mam problemy z nauka i czuje sie otepialy - generalnie wszystko jak po bad tripie, kwestia tego ze kompletnie nie wiem co za gowno bylo w tej 'marichuanie'. I tu nasuwa sie moje pytanie:
1. Czy generalnie z kazdych powiklan da sie wyjsc? strasznie boje sie ze to nie przejdzie - a juz niedlugo sesja i bede potrzebowal mojego analitycznego umyslu :)) (biorac pod uwage ze nie wiadomo czy to byla trawa, szalwa czy jakis badziew dopalacz)
teraz juz wiem ze nigdy nie zapale marichuany, szkoda na to zdrowia... szkoda ze tak pozno sie o tym dowiedzialem :F.
Czytalem juz wszystkie tematy na tym forum, wiem jak sie zachowywac itd. Dodam ze gdy dzis dowiedzialem sie ze wszyscy sie domyslali ze to nie byla normalna marichuana, moj strach sie spotegowal i wszystko jakby sie odnowilo i dowalilo z podwojna sila. Proszę o pomoc !
Kolega - 11-12-2013
spokojnie to tylko tzw wkrętki
Przezylem bad trip cos w rodzaju szoku dla mozgu. Mialem to nie raz nie dwa, czasami przez kilka tygodni czulem sie jeszcze "dziwnie". Towarzyszylo mi odrealnienie, derealizacja oraz ogolne otepienie jakby moja inteligencja mnie opuscila.
Szczegolnie ten efekt wystepuje po trawie z "czyms dziwnym".
Zachecam do lektury
http://www.intus.ehost.pl...pic.php?t=11839
Najwazniejsze to uspokoj sie. Wszystko minie ale daj sobie czasu. Nie nakrecaj sie bardziej, nie wmawiaj sobie choroby, nie czytaj w internecie o chorobach psychicznych itp. to totalne bzdety do rycia głowy.
Polecam dorzucic do diety troche magnezu i kwasow omega czyli np. duzo ryb i orzechow
wrotek - 13-12-2013
Ten efekt poklatkowy jest mi znany, mi przeszlo po 12 godzinach. Odrealnienie tez bylly czescia tego, potworne przezycie. 2-3 razy zapalilem w zyciu i przez te efekty nie palę bo zle to na mnie dziala. Naprawde widzisz poklatkowo przez tydzien ? Ciągle ? Masakra
klekotek - 23-12-2013
Minely 3 tygodnie i 3 dni, Momentami czuje sie lepiej jednak gdy od razu zauwazam poprawe na sile sprawdzam czy jest ok, i wszystko wraca. Moze sie juz troche do tego przyzwyczailem bo moje relacje ze znajomymi nie ucierpialy, nie pale w ogole, jednak nie czuje sie jeszcze zbyt dobrze. KOLEGA, czy moglbys odezwac sie do mnei na gadu gadu ? 3309946 - to moj numer, a chetnie bym z toba wymienil pare zdan na ten temat. zblizaja sie swieta, duzo problemow i te glupie uczucie otepienia nie daja mi spokoju, Jednak gdy o tym nie mysle czuje sie i jestem wyluzowany zauwazam poprawe Wiec generalnie jestem pewien ze to sa wkretki a nie porycie - ale mimo to dalej to jest ehhh. POzdrawiam
|
|
|