To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Uzależnienia - Forum -
internetowe grupy wsparcia dla zmagających się z nałogiem i ich bliskich

Bezchmurnie - Problem z marihuaną

theMaciejos - 26-04-2014
Temat postu: Problem z marihuaną
Witam!
ok. 3 tyg. temu zapaliłem z kolegami marihuane. Dzień bo zapaleniu czułem się tak nierealnie, dużo rzeczy do mnie nie docierało, ale przestało i było ok do wczoraj.
Wczoraj kolega przy mnie zapalił i kiedy wróciłem do domu dziwnie się czułem. Dzisiaj natomiast czuję sie tak nieswojo, lękliwie i nierealnie. Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
Więcej nie zapale tego gówna.

Kolega - 27-04-2014

witam
Podczas palenia czules sie normalnie?
Prawdopodobnie paliles maczanke z syntetycznym kanabinolem chociaz to nie jest regula. Stany odrealnienia, nerwow, dziwnych odczuc sa charakterystyczne dla zlych doswiadczen po psychodelikach. Zapraszam do lektury tematu bad trip w dziale bezchumrnie.
Staraj sie wyluzowac. Nie nakrecaj sie bardziej na to wszystko i nie czytaj w internecie pseudonaukowych wywodow na te tematy. Napewno z czasem wszystko minie. To ze ktos przy Tobie palil i pozniej zle sie czules to raczej efekt placebo po prostu mowiac wkreciles cos sobie.

theMaciejos - 27-04-2014

Podczas palenia czułem się normalnie, odleciałem i wszystko ok, a nastepnego dnia tak się czułem jak opisałem wyżej. Może masz rację, dzięki za odpowiedź :)