To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Uzależnienia - Forum -
internetowe grupy wsparcia dla zmagających się z nałogiem i ich bliskich

Bezchmurnie - Witam

krzysiek1992 - 03-02-2015
Temat postu: Witam
witam, 3 dni temu po raz 4-5 w zyciu zapalilem marihuane, za chwile po tym dostalem dziwnych objawow, zawroty głowy, zaburzenie rownowagi, suchosc w ustach, oraz zwiekszone tetno, minely 3 dni od tego zdarzenia a ja wciaz odczuwam bol glowy oraz jakos tak dziwnie widze, czy to minie, czy musze podjac jakies kroki, bo powoli zaczynam wariowac?
Beatulek - 03-02-2015

Pij duzo wody (2l dziennie) i chodz na spacery (30 min srednim tempem). Jak nie pomoze przez 3 dni.. wybierz sie do lekarza. I co najwazniejsze....nie pal! Nie warto! Zmarnujesz sobie zdrowie i zycie i bedziesz zalowal!
krzysiek1992 - 04-02-2015

wode pije codziennie, wychodze tez dosc czesto, boje sie, ze to mi zostanie, jednorazowy wybryk a teraz tyle strachu.
Beatulek - 05-02-2015

I jak sie dzis czujesz? Lepiej troche?
Czasami jak czlowiek lepiej sie poczuje to znowu...zapali.
Nie rob tego prosze! To nie jest warte Twojego zdrowia.

krzysiek1992 - 06-02-2015

lekko, sie poprawilo, ale ciagle nie jest tak jak powinno, chyba ze sobie nawkrecalem i dlatego tak mam
Beatulek - 06-02-2015

Bedzie coraz lepiej...tylko nie pal!!!
Nie pal. Nie pal.
Ja codziennie placze, bo zmarnowalam duuzo lat, ktorych nie odzyskam...

krzysiek1992 - 07-02-2015

nie mam zamiaru wiecej palic, byl to jednorazowy wyskok, ktorego zaluje i boje sie ze mi to nie przejdzie, bije mi mocno serce i widze wciaz jakos dziwnie, ciagle licze ze obudze sie na 2 dzien i to minie, po tygodniu dalej to samo
_nOormal_giirl_ - 09-02-2015
Temat postu: i jak?
i jak ? jak się czujesz ? trzymam mocno kciuki aby było lepiej
krzysiek1992 - 09-02-2015

przed snem zawsze boli mnie serce, co utrudnia zasypianie, czuje ucisk w skroniach i u gory glowy, widze dalej jakos dziwnie, chociaz wydaje mi sie, ze jest troche lepiej