To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Uzależnienia - Forum -
internetowe grupy wsparcia dla zmagających się z nałogiem i ich bliskich

Bezchmurnie - to co działo się że mną to jak koszmar

angie - 15-05-2015
Temat postu: Re: NERWICA LĘKOWA
hej. jestem tu nowa. Wczoraj wzięłam tzw.bucha to co działo się że mną to jak koszmar. Miałam uczucie otepienia, czułam jakbym stała obok siebie. Zamroczona, wymioty, strach o życie. Strach zasypianie. Serce kolatalo. Miałam lodowate ręce. Ból w klatce. Paliłem już wcześniej i zawsze było typowo humor i sennoś. Minęła już doba a ja czuję się jak na kacu i mam problem z koncentracja. Wcześniej, kilka lat temu zmalała się z depresja liczyłam się. Wiem ze depresja może wrócić lub nerwica. Czuję się strasznie nakręcam die i nie wiem czy to po buchutego gówna tak się czuję czy to początek nerwicy. Boję się. Czuję się Zamroczona jak na kacu. Prawie nie jem bo nie mam apetytu. Jestem z tym sama bo partner myśli że przesadzam. Co robić. Mierzył ciśnienie 133/84 puls 100 poszlabym do szpitala ale mam dzieci. Tak to jest jak rodzic chce się odprężyć. Nadal mam duszności potem mi zimno. Pomocy
angie - 15-05-2015

dodam, że jak się przyspieszyć jest lepiej, ale to.chwilowo. Potem znowu mam dreszcze bóle w klatce myślę że to przez to ze jestem.panikara. Czy ten buchłopak mógł "pobudzić"
ta nerwice lub depresję?

Pomagajmy - 03-06-2015

Nie nakręcałbym się, poczekałbym jakiś czas powinno się uspokoić, jak nie wizyta u specjalisty.

Ps. Rodzic zawsze może wybrać inną formę odprężenia.

Pozdrawiam