Bezchmurnie - Dziwny wzrok, stany lękowe :(
Cristal89 - 02-03-2010 Temat postu: Dziwny wzrok, stany lękowe :( Witam! 2 tygodnie temu paliłem marihuanę, dość sporo... Zawsze, gdy paliłem, następnego dnia było wszystko ok, dobrze się czułem itd. nie odczuwałem żadnych zmian w swoim zachowaniu (paliłem trawkę tak ok 15 razy w życiu, w odstępach paru tygodni) Tym razem jednak następnego dnia po paleniu, czułem się bardzo dziwnie, tak jakoś miałem dziwny wzrok, nic mi się nie chciało, czas upływał mi bardzo wolno, wydawało mi się jakbym był na haju tylko mniejszym i z zachowaniem pełnej świadomości. i do tej pory tak mam, z tym że ostatnio w niedziele rano po 18nastce kumpla na której wypiłem trochę, miałem jakieś stany lękowe, natłok myśli, dziwne uczucie w brzuchu, no i utrzymuje się to.... Gdzieś słyszałem, że tak bywa jak w organizmie utrzymuję się THC, ale ile to może trwać? Jak długo będzie utrzymywał się ten stan? Też słyszałem, że może coś jest nie tak z receptorami percepcji? Może iść do lekarza, żeby przepisał mi jakiś lek na te zaburzenia receptorów percepcji? Czy samo to przejdzie? Bo na prawdę zaczynam się obawiać o mój stan :(
miodzio - 02-03-2010 Temat postu: ... moja rada: odczekaj jeszcze tydzien, maks dwa - jesli dalej bedziesz miał lęki itd. to nie ma co dalej czekać, tylko poszukaj poradni zdrowia psychicznego (nie trzeba skierowania) - THC moze uruchomic psychoze, ktora bez leczenia nie minie - wazne, zebys otwarcie powiedzial psychiatrze o paleniu (bez obaw, obowiazuje go tajemnica lekarska - a musi wiedziec co wywolalo psychoze, by ustawic skuteczne leczenie)
Cristal89 - 03-03-2010
stany lękowe już mijają, tzn. nie to że mam takie jakieś lęki tylko od czasu do czasu dziwne uczucie w brzuchu, i w nocy trudno mi zasnąć i się strasznie pocę ;/ No i jak wstaje rano, to nie mam na nic ochoty, nic mnie nie cieszy, nic mi się nie chce.... poczekam jeszcze 2 tyg. , bo ponoć THC utrzymuję się w organizmie 3-4 tyg do 60 dni i oddziaływuje na mózg... a skoro paliłem 15 razy maxymalnie w ciągu swojego całego życia to już by mnie tak powyginało, żeby iść do psychologa????? To samo nie przejdzie???
miodzio - 04-03-2010 Temat postu: skutki spodziewaj sie tego, ze przejdzie
jest niewielki procent ludzi podatnych na tego typu klopoty - i wtedy moga sie one pojawic po kilku paleniach, a nawet po jednym paleniu - duzo zalezy od indywidualnych predyspozycji
ale to tak dla wyjasnienia - skoro czujesz poprawe, to znaczy ze wszystko idzie w dobra strone :) cierpliwosci!
Cristal89 - 04-03-2010
no tak, dziś w nocy już w miarę spałem, nie miałem tych "7 potów" , lęków już nie mam, tylko od czasu do czasu takie dziwne uczucie w brzuchu, no i trochę dziwny wzrok... ale też zależy kiedy. No i dziś tak jakoś bardziej chce mi się pracować, trochę lepszy nastrój mam. Ogólnie bardzo mnie zdziwiło, że ja paliłem paręnaście razy w życiu i takie coś mi się przytrafiło a przecież znam osoby które palą już parę lat i nic im nie jest!!! Strasznie to dziwne jest... No cóż poczekam jeszcze te 10 dni i zobaczymy jak będę się czuł. Mam nadzieję że te jebane THC już niedługo opuści mój organizm... Nigdy w życiu nie zapalę już tego shitu!!! Gdy wrócę do stanu w jakim byłem przed tym feralnym paleniem to będę się cieszył bardziej niż z wygranej na loterii!!! a mówili, że ziółko jest spoko i nie jest groźne...... człowiek sobie coś uświadamia dopiero po fakcie :/
bucz66 - 04-03-2010
ja np juz 2miechy nie pale a wzrok mi zostal tyle ze ja palilem 1000 razy i pewnie uszkodzilem sobie oczy,wiesz terazz w blancie jest pelno chemi np muchozol wiec potargtanie psychy to norma ale co do ciebie to to minie tylko nie mysll o tym poprostu zyj bo ci tak zostanie czaisz natlok mysli i ciaglaa rozkminkaa nie pomaga
elek321 - 21-03-2010 Temat postu: Dzwiny wzrok Witam was no ja chyba przez zycie spalilem z trilon jointow przez 3 lata :/ i leczylem sie rok na psychoze paranoidealna i nie biore juz lekow od 3 miesiecy leki przeszly tylko zostaly mi wlasnie 2 najbardziej przeszkadzajace objawy
1.Dziwny wzrok nie umiem sie patrzec na ludzi tak jak kiedys automatycznie operowalem kalkami to teraz ja musze sie skupiac na patrzeniu sie a nie na sluchaniu kogos wszystko jest takie tepe bez wartosci zupelnie jak by mi ktos polowe swiata zabral :/ i niewiem co to jest
2.Napiecie obojetnego jakiego miesnia i przechodzi w trgawki tez :/ nie moge chodzic na silke co kiedys chodzilem teraz wygladam jak ci......
Jak ktos ma podobnie piszcie na GG 13445286
dwapokoje - 25-03-2010 Temat postu: sss mam taki sam problem jak ty 10101872 napisz zawsze jakos sobie bedziemy mogli pomoc
|
|
|