Bezchmurnie - Witajcie , ja z problemem .
Dawid - 21-03-2010 Temat postu: Witajcie , ja z problemem . Siema Mam na imię Dawid i jak wiele osób odwiedzających to forum mam problem z nadużywaniem marihuany i oczywiście uświadomiłem sobie że nie mam nad tym jakiejkolwiek kontroli ;|
Zaczęło się od niewinnej knagi ok roku temu a teraz pracuje żeby mieć na ganie .
Palenie rzucałem już ładnych parę razy oczywiście próby te zakończyły się fiaskiem , nawet nie zdajecie sobie sprawy jak boli gdy mówię osobie na której bardzo mi zależy że chce rzucić a ona mówi mi prosto w oczy że już w to nie wierzy ...
Zdaje sobie sprawę z tego że nie będzie łatwo ale nie wytrzymam już tego dłużej kiedyś żyłem inaczej ciekawiej a teraz tylko pale może na początku było fajnie ale stało się to monotonne i po prostu mi się znudziło .
Przez to że palę odechciewa mi się żyć a mam 19 lat chce egzystować tak jak kiedyś mam ciekawą prace która stała się obowiązkiem a kiedyś chodziłem do niej z uśmiechem na twarzy .
Poza tym przez palenie mam same problemy spadła moja wydajność psychoruchowa jestem zamulony i boje się że mój mózg (jeśli się mylę to proszę o uspokojenie mnie) nie wróci do dawnego stanu , kiedyś potrafiłem zapamiętać czyjś numer telefonu poprzez jego dwu bądź trzy krotne powtórzenie w pamięci a teraz nie jestem w stanie zapamiętać trój liczbowego numeru zlecenia w pracy ;/
Na pewno będę prosił was o wsparcie o rozmowę ze mną i oczywiście o podtrzymywanie na duchu bo wiem że będę tego potrzebował ...
Proszę o polecenie jakiś dobrych tabletek na uspokojenie które będą dostępne bez recepty , proszę też o inne porady sugestie za każdą będę wdzięczny .
Pozdrawiam .
miodzio - 22-03-2010 Temat postu: wsparcie hej Dawid
fajnie, ze postanowils powalczyc o siebie :D
dzieki za podzielenie sie na forum swoja historia!
odzywaj sie czesciej - to pewnie nie tylko ja bede sledzil Twoje postepy
rozmowa bardziej 'online' jest mozliwa przez GG - szukaj na www.zielonemity.pl
a od tabletek na uspokojenie duzo lepszym pomyslem jest terapia - jak sie odezwiesz na GG (albo na maila jmaciuk@o2.pl) to podpowiem Ci bezplatne poradnie w Tw. okolicy
p o w o d z e n i a ! ! !
|
|
|