To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Uzależnienia - Forum -
internetowe grupy wsparcia dla zmagających się z nałogiem i ich bliskich

Bezchmurnie - Dziwny wzrok objaw drżania rąk !

elek321 - 21-03-2010
Temat postu: Dziwny wzrok objaw drżania rąk !
Witam was mam 18 lat od roku sie leczylem po psychozie paranoidealnej po marihuanie nie biore juz lekow od 3 miesiecy przeszly mi juz roznorodne leki itp zostaly mi tylko 2 objawy

1.Masakrycznie dziwny wzrok np. gorzej jest w szkole kiedy mam indywidualne i siedze ja i nauczyciel i gdy mowi do mnie to sie skupiam na patrzeniu na jego twarz najbardziej oczy niz tego by sluchac co do mnie mowi poprostu moje galki wczesniej automatyczniej patrzyly na jego oczy i skupialem sie na tym co mowi wszystko jest takie tepe inne szare wczesniej mialem taka moc wszystko bylo takie zajebiste :/ gralem z ludzmi takimi emocjami pol miasta dzwonilo po mnie .. nie no bez przesady ale poprostu czuli ze bezmnie nie wypali jakas bibka ale niewazne to strasznie mi przeszkadza ktos pisal ze to moze byc jakies uszkodzenie blonika bo tez mam zaburzenie rownowagi albo ze receptory jakies sie przerwaly ........... doradz ktos .>>??

2.Naprezenie obojetnie jakiegos miesnia np reki to mi cala lata wczesniej chodzilem na silke mialem budowe teraz wygladam jak ....... :( ale jeszcze nie dogadalem sie z lekarzem co to moze byc

Jesli ktos tak mial albo ma prosze o kontakt bo nawet lekarz niewie co to jest za objaw czekam GG 13445286 ...

AmneziaHaze - 22-03-2010

nie jestem lekarzem, ale nie ma co się ściemniać.
jarałeś, było fajnie, byłeś w porządku ziomal, wszyscy wydzwaniali, bo nie jęczałeś, że coś Ci dolega. nagle trawka zaczęła wywoływać jakieś zmiany w psychice(utrata równowagi emocjonalnej) czego konsekwencją była psychoza, która osłabiła Ci psychikę i organizm. szarość, beznadzieja, plamy na oczach - efekt palenia po odstawieniu.