Bezchmurnie - Nie Wiem Co Mi jest Ale Sie Boje
seba07 - 19-04-2010 Temat postu: Nie Wiem Co Mi jest Ale Sie Boje Witam mam 15 lat i jarałem ww życiu z 3-4 Razy po ostatnim razie mam takie cos niepokojimnie to .Nie jaralem juz 1 tydzien a mam takie cos jak bym byl na haju ale troche np:widze cos oczami a głową jestem gdziesz indziej wogule nie na tym świecie prosze pomocy czy to minie czy juz tak zostanie prosze o odpowidz błagam o szybka odpowiedz
ssd - 21-04-2010
po pierwsze
idz do psychiatry, da Ci jakies leki jak masz problemy
po drugie
nie pal już nigdy , jak teraz jest źle to potem może byc tylko gorzej. ja prawie 2 lata nie pale a nie wiem gdzie jestem
miodzio - 21-04-2010 Temat postu: skutki Seba - jesli sie klopoty beda utrzymywac dluzej i nie zmniejszac, to faktycznie najlepiej szukaj pomocy w poradni zdrowia psychicznego (nie trzeba miec skierowania)
Ale jak nie palisz tydzien, to ja bym jeszcze cierpliwie poczekal kolejny tydzien na poprawe. Powinno minac. Ale coraz lepiej bedzie pomalutku, nie tak od razu. Poczekaj cierpliwie i spodziewaj sie poprawy :)
No chyba, ze masz np. mysli samobojcze czy jakies lęki - to wtedy szybko do psychiatry, nie ma na co czekac
seba07 - 21-04-2010
juz jest lepiej z tygodnia na tydzien mi to jakos pszechodzi
|
|
|