To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Uzależnienia - Forum -
internetowe grupy wsparcia dla zmagaj±cych się z nałogiem i ich bliskich

Bezchmurnie - ApstynencjaWazne

Zielonyy - 16-06-2010
Temat postu: ApstynencjaWazne
Witam jestem tutaj bo mam problem a mianowicie palilem babke z 1.5 roku na poczatku co pare dni pozniej juz codziennie a nawet kilka razy dziennie z poczatku bylo dobrze nawet bym powiedzial fajnie z czasem po paleniu mialem mula mula i glupie wiksy i wydaje mi sie ze takim mulem sie zrobilem ... od wakacji 2009 roku powiedzialem ze koncze z paleniem zielonego palilem moze z 5 razy od tego czasu do teraz ,myslalem ze mul minie a le nic takiego ... Przed paleniem bylem dusza towarzystwa rozgadany usmiechniety pewny siebie a teraz nie umiem rozmawiac z najlepszymi kumplami poprostu nie wiem o czym rozmawiac zamknelem sie w sobie, glupie leki typu ze mnie nie lubia ze udaja przedemna rozmowy itd czy to kiedys minie bo juz mnie wkurza to i chce powrocic do normalnego zycia i byc zadowolony jak kiedys ? jak tak to ile czasu potrzebuje zeby thc wyszlo calkowicie ze mnie dzieki za rady pozdro
Razol865 - 17-06-2010
Temat postu: !!!
Potrzebujesz około roku czasu maxymalnie 1,5. Jarasz nie długo w porównaniu do mnie b±dĽ do niekórych ludzi na tym forum więc się nie łam wszystko przed Tob±. Przede wszystkim potraktuj próbę zerwania z jaraniem całkiem poważnie ( jak dorosły facet nie jak dzieciak,który patrzy na to jak na jaki¶ pierd... eksperyment). Schiuzy, które opisujesz na pewno min±, przy twoim stażu powiniene¶ szybko wrócić do dobrej kondycji psychicznej. Tylko pamiętaj żeby żyć na trzeĽwo i nie nasrać se do łba bo tego nie cofniesz a pamiętaj, żę pamięć masz tylko jedn±. POZDRAWIAM!!!
Zielonyy - 21-06-2010

Dzieki za odpowiedz mam nadzieje ze to minie naprawde bo juz mam tego dosyc ... mysle ze brakuje mi pewnosci siebie i wydaje mi sie ze jestem nudny;/ Ostatnio wyczytalem ze dobrze robi na czlowieka koktajl mleka z drozdzami bo ma duzo witami budujacy uklad nerwowy z witamin B tak ze mam nadzieje ze bedzie lepiej bo dalej tego nie wytrzymam...
Zielonyy - 28-06-2010

Prosił bym o jeszcze inne wypowiedzi na mój temat oraz jakies dobvre rady aby znow cieszyc sie zyciem ...
miodzio - 28-06-2010
Temat postu: co pomaga
polecam postawic na samorozwoj - mam na mysli terapie lub chocby kilka spotkan z psychologiem - to potafi sporo w glowie poukladac i pokazac kierunek, w ktorym warto nad soba pracowac