Bezchmurnie - Dziwne mysli
mniszek - 04-07-2010 Temat postu: Dziwne mysli witam. palilem marihuane moze z 15 razy w zyciu. pierwszy raz zapalilem rok temu w wakacje i nie spodobloa mi sie to potem koledzy namawialia i tak od czasu do czasu sie zdarzylo ale ogolnie nie podoba mi sie to. i po ostatnim upaleniu(zlapalem tylko jednego macha bo kolega mnie namowil) mialem strasznie krzywe jazdy.... wszedlem do domu siadlem na kompa, balem sie czegos chcialem isc spac ale nie moglem zasnac wstawalem 2 razy i schodzilem na dol w koncu gdy usnalem rano obudzilem sie i jakos faza nie przeszla do konca ale juz praktycznie myslalem normalnie, wytrzezwialem ale od miesiaca mam straszne dziwne mysli boje sie czasem wlasnych mysli, nie moge sie czasem skupic na jednej rzeczy boje sie ze zrobie cos glupiego ze nie bede umial nad tym zapanowac... nikt chyba w moim zachowaniu nie dostrzegl nic rodzicom nic nie mowilem praktycznie staram sie przebywac ciagle z kolegami, kolezankami ale najgorzej jest w nocy gdy mam juz isc spac wlasnie wtedy ten beznadzejny dol mnie dopada.. kiedys mialem nerwice ale to przeszlo czy to zaplanie mogle ja wywolac ponownie? czy to przejdzie mi samo? jak dlugo thc uwalnia sie z organizmu ? jescze zapomnialem dodac ze mam strach przed chorbami psychicznymi a zawze bylem pogodnym wylajtowaym chlopakiem. prosze o odpowiedzi
miodzio - 08-09-2010 Temat postu: hej nikt Ci jak widac nie odpowiedzial - bo pewnie nikt sie nie odwazyl zgadywac - roznie moze byc, wystarczy poczytac historie na forum: kazdy ma inna
jak masz sklonnosc do nerwic, to palenie mogla te tendencje poglebic - ciekawe, czy dalej problemy o kt. pisales sie utrzymuja? jesli tak - to szukaj pomocy w poradni zdrowia psych.
3maj sie!
spinecki - 14-09-2010
Lek przed chorobami psychicznymi to cecha objawow nerwicowych, czyli silnego nasilenia leku. Jesli nie bedziesz sobie szkodzil (narkotyki, dopalacze, alkohol, papierosy), Twoj organizm powinien osiagnac rownowage i wszelkie jazdy mina albo stana sie znosne i normalne (do opanowania). Czas powinien wszystko zalatwic. Staraj sie nie nakrecac... Pozdro!
|
|
|