Bezchmurnie - miał ktos taką fazez oczami po 3 letnim jaraniu?
Pablo - 14-07-2010 Temat postu: miał ktos taką fazez oczami po 3 letnim jaraniu? wygląda to tak ze prawe oko wpada mi do srodka głowy. czasem obydwoje oczu wpadają wie ktos co to jest
wssk - 16-07-2010
jak to wpadają?
Pablo - 17-07-2010
poprostu przychodzi ból głowy na czubku główy wtedy prawe oko wpada głeobko do srodka czaszki\, może zwariowałem?? wogole na płacie czołówym nic nie czuje tylko nad nim taka blokada ale z oczami niefart sie dzieje wiesz oco mi chodzi?? http://www.se.pl/media/pi...017_240x167.jpg tak jako ona tylko bardziej
miodzio - 17-07-2010 Temat postu: pomoc mysle Pablo, ze lepszym pomyslem niz szukanie pomocy na forum bedzie w takim przypadku wizyta u lekarza (neurologa? psychiatry?)
Pablo - 17-07-2010
myslisz miodzio ze zwariowałem?? moze zrobił sie ze mnie idiota na potezną skale
miodzio - 17-07-2010 Temat postu: oczy nie mysle, ze zwariowales - ale mysle, ze o tym co opisujesz dobrze jest porozmawiac z lekarzem
wssk - 30-07-2010
ja czułem taki jakby nacisk na oczy od góry, przy brwiach i takie otępienie jakby, dziwnie się patrzyło i myślało, ale przeszło, choć nie wiem czy do końca...
rufio149 - 23-08-2010
Mojemu koledze po drugach oczy latają na boki. Sa to bardzo szybkie ruchy.Jak piewszy raz to zobaczyłem to się przestraszyłem bo wyglądał jak obcy z MIB. Poważnie. Kolega naprawdę sporo pali. Ostatnio powiedział mi, że przez ostatnie dwa lata nie palił może ze trzy dni. a pali żeby nie pić bo przedtem sporo pił. Nie wiem czy lepiej na tym wyszedł ale żona zadowolona bo nie jest po paleniu agresywny a po piciu różnie bywało. Ja w każdym bądż razie dziś dostałem nauczkę i zamierzam z tym skończyć. Z wszystkimi drugami, dopalaczami i chyba pozostanę na jakiś czas przy alkoholu.
nikiriki - 02-09-2010
alko też moze dobić. najlepiej zyc na trzezwo.. choc sama nie potrafie. uciekam w alko mimo ciągłych postanowień, nie radzę Ci robić tego samego.
|
|
|