Bezchmurnie - Marihuana jest zla!!!
Damian - 22-07-2010 Temat postu: Marihuana jest zla!!! No dobra... zaczne od tego ze ziolo jest zle i jezeli palisz pierwszy raz i czujesz ze cos jest nie tak to nie ciag tego dalej bo to nie wina twojego organizmu tylko mozgu wiec wybierz silownie bo to nie dla wszystkich.
Mam na imie Damian a to moja historia 20 lat mam pierwszy raz zapalilem majac 13 od tamtego czasu spodobalo mi sie to i zaczelem czesciej palic majac 15 lat palilem przecietnie 2-1 wiadro dzinnie przez 2 lata wszystko bylo zajebiscie dziewczyna koledzy... zycie jak w raju pieniedzy nie brakowalo do poki nie wyjechalem za granice... wtedy to sie zaczelo wiec pewnego dnia siedze skopcony w pracy z kolega straszna zamula byla i jakos spanikowalem poszedlem do wc i tam mdlalem kolejne 30 min zdarza mi sie to coraz czesciej tylko teraz jak zaczynam mdlec to mam wszystko pod kontrola bo wiem ze nie zemdleje przezywajac to duzo razy efekty : gdy to sie zaczyna to przd tym wiem ze to sie zdarzy bo panikuje ze cos mi nie odpowiada najczęściej otoczenie w jakim sie znajduje wiec tak--zaczyna sie ze robie sie blady jak sciana (zawsze tak mialem jak widzialem krew albo dostawalem zastrzyk jako dziecko i mam duzo bardzo duze cisnienie od malego ) zaczyna sie slaby sluch ledwo widze na oczy i kreci sie w glowie po chwili przychodzi pora na mega pocenie jak z prysznica i po 15 minutach bomba schodzi i jest good mam wrazenie ze muj muzg musi przyjac inne podglady na swiat bo narazie jestem zamkniety w sobie a moze to jednak ja go zepsulem bo od malego mialem doczynienia z rozpuszczalnikiem po tablety do dzis prosze o opinie i pomoc
miodzio - 22-07-2010 Temat postu: ? witaj Damian na forum - a jakiej konkretnie pomocy szukasz? sproboj to dopisac, to latwiej bedzie cos sensownie odpowiedziec
Damian - 22-07-2010
szukam konkretu na ten temat czyli moze porada jakiegos psychologa w co mało wierze ?
moze nie dobór witamin..
chodzi o to ze gdy jestem na haju i czuje ze cos jest nie tak to panikuje ze mi znowu zaczne z siebie wydalac toksyny szczerze mowiac to interesuje sie programowaniem i czesto przebywajac przed komputerem strasznie sie garbie a jak juz wczesniej mowilem o obijawach czyli jak sie zaczyna efekt uboczny trace widocznosc kreci sie w glowie i zaczynam wydalac z siebie toksyny choc nic fizycznego nie robie siedzac i zle sie czujac strasznie sie poce przy tym boli mnie strasznie za szyja do tego strasznie mi sie chce kupe :x :D
czesto tak mialem gdy panikowalem ale nigdy nie zemdlałem czuje tez ze taki efekt odczuwam przy nie wyspanej nocy i braku jakiego kolwiek sniadania w zoładku ale sam nie wiem raz jest tak ze poprostu zaczynam odplywac bo za duzo wypalilem powiedzmy malego jointa a niekiedy pale duzo sporo i czuje sie swietnie moze to od samo poczucia ?
nie pale 3 dzien i papierosy tez chce rzucic grac w pilke albo na silke chodzic ale dzisiaj zapale i napewno bedzie fajnie bo rodzice wkoncu jada do polski no i kwadrat do mojej dyspozycji ;) jezelio chodzi o twoje pytanie to suzkam komkretnej porady jak witaminy albo ktos mial podobny problem
chciałbymn podziekowac tez adminowi za stworzenie tej strony ta strona powinna sie rozwijac (moge pomóc) bo malo kto rozmawia o takich problemach jak tutaj i teraz wiem ze to nie prawda ze marihuana nie uzaleznia ;> ale ciezko sie powstrzyumac zeby zapalic i w cos pograc przy pifku czy obejrzec jakis film ;)
Razol865 - 25-07-2010
Nie chciałbym Cię urazić ale nie widzę żadnego sensu w Twojej wypowiedzi. 3 maj się i napisz jaki masz plan i o co Ci dokładnie chodzi. Ja na przykład jadę na 6 tygodniową terapię do Torunia zdecydowałem się na to i przekonałem swoja dziewczynę, że nie daję rady bez pomocy specjalistów. Myślałem o terapii w Opolu ale wiem, że muszę iść na oddział zamknięty bo na dochodzeniówkę jest już dla mnie zdecydowanie za późno.
|
|
|