To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Uzależnienia - Forum -
internetowe grupy wsparcia dla zmagających się z nałogiem i ich bliskich

Bezchmurnie - Powiedziałem dzis dosc

krs - 03-08-2010
Temat postu: Powiedziałem dzis dosc
Witam wszystkich . wczoraj sobie siedzialem sam wiadomo dlaczego i co robiłem . Mam 29 lat . Paliłem ( mam nadzieje ze już nie ) od 18 roku życia . Kobiety w moim życiu poprostu odeszły . A wiec jak paliłem weszłem na tą stronę . I co się okazało . Nie jestem sam . Te posty to jakbym czytał o sobie !!! Wyrzuciłem co mi zostało. Kurde naprawde to zrobiłem . Ale teraz znowu to samo . Bede wieczorem na gg . Moj numer 5488019 . Dzis pierwszy dzień choć już korci .
brod - 04-08-2010

Witamy w klubie:)
Wszyscy te gówno rzucamy , nie ma co się tym truć .
Życie jest o wiele lepsze bez tego , trzeba tylko tochę zmian porobić na początek aby łatwiej poszło .
Pozdrawiam .

bezimienny93 - 05-08-2010

ja już nie jaram dokładnie 32 dni było ciężko ostatnio ale sie uspokoiło i mam nadzieje że tak będzie zawsze hehe :) najważniejsze to oswoić sie z myślą że bedzie lepiej a reszta jakoś sama przyjdzie ;))
powodzenia ;)

krs - 05-08-2010
Temat postu: Poznan help
Niestety chyba bez terapii się nieobejdzie . może ktoś jest z Poznania i poda jakiś namiar na instytucje ktore mogły by mi pomóc . Na razie głowa mi pęka . trzymam sie ale to naprawde trudne . nie uzalam sie ... mam nadzieje że potrafie i jeszcze jakas czastka mnie chce to zrobic .
krs - 05-08-2010

opowiedz mi brod swoja historie , moze przejrze na oczy
krs - 05-08-2010

Piszcie do mnie bo potrzebuję z kimś porozmawiac . Najgorsze są wieczory i weekendy zawsze jest "temat". . Zmieniliście także znajomych ?
brod - 05-08-2010

Znajomych trzeba zmienić i to obowiązkowo tych co pala marychę
wykasować ich z telefonu , zapomnieć
Ci ludzie w niczym nie pomogą
Ja nie jaram jakieś sześć tygodni , ciężko to opowiedzieć mając dziury w głowie , ale
na forum w swoim poście opisałem miej więcej jak mi idzie .:)
Musisz się przygotować na to że, będziesz miał chuśtawki nastrojów , zmianę samopoczucia , nerwowość , brak zainteresowania czymkolwiek , każdy człowiek przechodzi przez to na swój sposób.
Po prostu trzeba to przejść . To z biegiem czasu mija . Dobrze jest się zapisać na terapie. sam chodzę co tydzień na terapie indywidualną , raz w tygodniu mam spotkanie .
I powiem ci że z tygodnia na tydzień idzie zauważyć pozytywne zmiany w sobie ,
jakby co to gg 8977527 .

krs - 06-08-2010

dziekuje za wparcie . jak na razie idzie dobrze . bede sie wystrzegal kontaktow choc pewnie bedzie brak zrozumienia . ale co tam jak powiedzialem to bede sie tego trzymal . dam znac w poniedzialek czy "przezylem " na czysto weekend
brod - 16-08-2010

you !
krs i jak idzie ?

nikiriki - 02-09-2010

7539030 jakby ktos mial gorszy dzien albo zalamke i mysli o tym zeby zapalic to piszcie, dosc czesto jestem ;)
megapower - 16-09-2010

krs trzymam kciuki! Mam nadzieje, ze ani ja ani Ty nie wysiadziemy z tego powozu jadacego do miejsca, ktore zwie sie WOLNOŚĆ!!!

Pokój z Tobą