To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Uzależnienia - Forum -
internetowe grupy wsparcia dla zmagających się z nałogiem i ich bliskich

Bezchmurnie - Cos dziwnego

wojtas - 30-11-2011

mam pytanie wiem, że to głupio ale chcę wiedzieć. Miałem straszne objawy po drugim zapaleniu w życiu i już 3 tyg mineły odkąd nie palę mj i moje pytanie czy jak teraz zaplę to znowu będę przechodził takie same objawy czy jak będę z kolegami to się może wyluzuje i będzie śmiesznie? Proszę o odpowiedź bo mam imprezę i będzie pełno znajomych i nie wiem czy odmawiać trochę się boję ale chce miec pewność czy znowu będę to samo przechodził? Z góry dzięki... sorry że tu ale nie chciałem zakładać nowego tematu...
Paweł100 - 01-12-2011

Pewnie Ci to nie służy,sam powinieneś wywnioskować.Ja bym nie ryzykował i trzymał się z dala :)
naru - 01-12-2011

raczej tak , bo ja zapaliem 2 razy i mialem za drugim tez objawy jak za pierwszym ,

kuurde Kamil kozak jestes :P ja to mam 5 miesiecy i dalej nie moge sie od tego odgonic ale nie dawno dostałem rady co robic i jest co raz lepiej , cholera jak bym odrazu znalazł to forum a nie po 2 miesiącach problemu :P

Kamil11361s - 01-12-2011

Najlepiej będzie jak sam odpowiesz sobie na to pytanie! a tak ode mnie jeżeli chcesz twój wybór, ale uwierz mi jeżeli przeszło teraz tak szybko to po zapaleniu będzie jeszcze gorzej i chyba nie chciał byś się skompromitować przy kolegach jak będziesz miał lęki ...
Filip120 - 01-12-2011

Kamil a u jakiego specjalisty byles ?;p ja bylem wczoiraj u psychologa i kazal mi sie on udac do psychiatry...
Kamil11361s - 01-12-2011

najpierw powiedziałem pedagogowi w szkole i potem wezwali moją mamę i było takie spotkanie ja, mama, pedagog, psycholog szkolny no i dostałem namiary na podobno świetnego psychiatrę od uzależnień i pojechałem do niej do Garwolina. Pogadaliśmy powiedziałem wszystko co mnie niepokoi i powiedziała że jestem normalny ;d i że to są lęki, skutek palenia... i przepisała leki uspokajające. Czasem jest super a czasem taka zamuła... Ale trzymam się ;) Ehh leki działają i mają jak chyba wszystkie działania niepożądane takie jak ja mam to: Budzenie się w nocy, Brak apetytu, Senność, Wahania nastroju itp... Ale jeszcze 2 tyg brania tego leku i lecim znowu do pani psychiatry i taka jakby kontrola ;d Mam nadzieję że nie będę musiał już brać leków. Trzymaj się ! Jak już pisałem, niepokoi Cie coś pisz na forum tu każdy pomoże :) Wiem jak się martwisz bo przechodziłem to samo a raz myślałem że zwariuje... No ale teraz jest ok. Nie myśl o tym i nie bój się psychiatry :) Nie wiem jak u Ciebie będzie ale u mnie pani jest baaardzo fajna ;) a i pedagog wspiera mnie też, prawie co tydzień sobie gadamy jak u mnie itp :))
Filip120 - 01-12-2011

dziekuje za wsparcie. ,psycholog powiedziala mi ze to raczej nie od trawki.;p
Kamil11361s - 02-12-2011

Ale to dlatego że sam sobie wkręcasz ? Opowiedz jak to było :)
Filip120 - 02-12-2011

wiec tak... poszedlem do psychologa (trafiła mi sie bardzo fajna pani ;p) opowiedzialem jej o wszystkim ,i zrobila bmi tam wyklad o marihuanie i ze ona mysli ze to raczej nie od tego.Mowila ze to moze byc tez spowodowane jakims ciezkim przezyciem (niecaly miesiac temu umarl mi dziadek.) i wyslala mnie na badania kontrolne do psychiatry.Ale jestem dobrej bmysli i wierze ze uda mi sie wrocic do normy.;p
Filip120 - 02-12-2011

a i jeszcze powiedziala mi ze schizofreni nie maja dzieci.;)
naru - 02-12-2011

no u mnie też co raz lepiej , dzisiaj cały dzień z dziewczyną , to w ogóle zapomniałem że żyje :D nie wspominając o tym stanie psychicznym , ciągły usmieszek na twarzy itp . Mam nadzieje ze to juz po woli mija bo te 5 miesiecy to byly najgorsze w moim całym życiu !
Filip120 - 03-12-2011

Naru rozumiem cie ,ja mam to miesiac i mam tego dosyc.;)ale wydaje mi sie ze jest coraz lepiej ,lek ustapił.;p
Filip120 - 04-12-2011

kurde caly czas wydaje mi sie ze jestem chory psychicznie...
Filip120 - 04-12-2011

a czy to normalne ze3 czasami mam takie dziwne stany jakbym byl zjarany ?tzn na przyklad ide i przez chwile niewiem co jest grane i nie czuje nog.trwa to okolo 10 sekund.
miodzio - 04-12-2011
Temat postu: flashbacki
zdarzaja sie u kogos kto palil