To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Uzależnienia - Forum -
internetowe grupy wsparcia dla zmagających się z nałogiem i ich bliskich

Bezchmurnie - Proszę wejdzcie!

naru - 28-04-2012

dziwne . nie bałeś sie że Cie znowu złapie bad trip ? ja np jak mnie złapał to do tera nie jaram i unikam zielska jak ognia ;p
doman95 - 30-04-2012

znowu w nocy się jazdy zaczynają co zrobic by.ich nie było i normalnie spac
Kolega - 30-04-2012

Dlaczego znowu zapaliles? Wybacz ale to czysta glupota jak wiesz ze palenie Ci nie sluzy po prostu. Moglo to sie skonczyc dla Ciebie nieciekawie kolejny bad trip, to mocno obciaza psychike. Najlepiej jakbys odpuscil sobia ta uzywke raz na zawsze
wojtek - 01-05-2012

A piłeś tą melisę przed snem czy coś?
Kolega - 02-05-2012

Melise mozna pic przed snem najlepiej ok. 2 godzin przed (ja tak pilem i fajnie sie spalo) lub w ciagu dnia dla uspokojenia ogolnego
doman95 - 03-05-2012

czuje ze mi sie polepsza juz nie mam takich dolkow jak kiedys ale zdarza sie ze nic mi sie nie chce i jestem smutny bez powodu, w nocy tez lepiej nie mam juz trzesiawek ale nadal spac nie moge i np dzis obudzilem sie i widzialem klatkami takimi jak po jaraniu, ale chcialo mi sie spac i to pokonalem i przespalem sie do 11 teraz wstalem zjadlem sniadanie i ogolem chyba sie polepsza ale nie mam ciagle wyczucia czasu np jak sie wczoraj polozylem czulem jak 5min a minelo 3h.... wiec mam do Was pytanie ile to maks jeszcze potrzyma dopóki cale nie zejdzie i bedzie tak jak dawniej?
Kolega - 03-05-2012

z tym wyczuciem czasu po polozeniu moze po prostu zasnales a nie byles tego swiadom, czasami tak jest. Co do kiedy to minie i bedzie jak dawniej trudno powiedziec, kazdy organizm jest inny nie mozna jednoznaczenie okreslic czasu, jednak jak Ci juz sie poprawia tzn ze idziesz ku celu
doman95 - 03-05-2012

No niby sie poprawia ale te humory sa juz dziwne ciagle wieczorem jestem smutny bez powodu i to bardzo np. teraz ;/ wiecie od czego to?
Kolega - 03-05-2012

problemy, mysli to wszystko naklada sie na Twoj humor, moze po prostu za duzo myslisz o problemach dlatego jestes smutny wieczorami. Nie powinienes brac wszystkiego do siebie
doman95 - 05-05-2012

boże wczoraj było wszystko ok a teraz w nocy znowu rzeznia...
doman95 - 05-05-2012

dobra dzis poprosilem rodzicow o melise bo nie moge spac w nocy i mam koszmary a mama (jest polozna i zna sie na tych rzeczach) powiedziala ze dla mnie bd lepsza ''NEOSPAZMINA'' czy cos takiego, no coz zobaczymy dzis w nocy czy cos da, ktos moze ja probowal?
Kolega - 05-05-2012

jak sie nie myle jest to lek pochodznia naturalnego wiec mysle ze nie zaszkodzi ;) wazne zeby wspomogl Twoj sen. Koszmary sa okrutne jak sie przestaje palic albo przezyje bad trip, ale wszystko sie z biegiem czasu uspokoi