Uzależnienia - Forum - internetowe grupy wsparcia dla zmagających się z nałogiem i ich bliskich
Bezchmurnie - Mam problem ;(
naru - 09-07-2013 no 3 pierwsze miesiące bylo najgorzej nie moglem sie ogarnąć, po tym zacząłem myśleć , przecież mi nic nie jest , no i tak stopniowo ciągle , potem zapominasz itp , samo odchodzi, nie ocenie Ci naprawde , lecz mowie 3 pierwsze miesiace najgorzej wspominam ;)mlodaa - 09-07-2013 Rozumiem ;) to dobrze że już minęło , też czekam , już coraz lepiej ; ) mi wraca to uczucie z coraz mniejszymi efektami , u mnie właśnie te 2 miesiące straszne ;c pózniej 3 taki sobie pózniej juz lepiej , mam nadzieje ze zniknie całkowicie wszystko .Góral - 12-07-2013 ja paliłem trochę więcej i miałem przez kilka dni tak jakbym chodził spizgany i odrealniony do tego nerwice i jakieś chore rozkminy.Jednak wziąłem się w garść i wszystko minęło jak ręką odjął;)mlodaa - 14-07-2013 Tylko przez kilka dni ? od czego to zależy w ogóle , ktos moze mieć te objawy do pół roku a ktos kilka dni ... takie uczucie w glowie dziwnie , ja przy większym gronie osób sie dziwnie czuje ;/ takie dziwne uczucie , niepewność jakaś , trudno to określic . Chcialabym sie juz czuc jak dawniej :) ale jest duzo lepiej .