To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Uzależnienia - Forum -
internetowe grupy wsparcia dla zmagających się z nałogiem i ich bliskich

Bezchmurnie - po prostu koniec

mastik - 27-10-2012

no to liczymy od nowa
to jest to że bez wyrzutów sumienia podchodze do takich akcji jak złamanie absty

gonso1000 - 27-10-2012

Jak złapie cię derealizacja i bedziesz miał zamiar zbzikowac bo bedzie ci sie wydawało ze twoj cały swiat się zawalił to nietkniesz tego syfu:) chodz nie zyczę Ci tego
mastik - 27-10-2012

myśłisz że jakby na każdym worku pisało że powoduje problemy psychiczne i raka to by ludzie mniej palili?
gonso1000 - 28-10-2012

Nie myślę tak, bo wiem jak jest z fajkami. Rzucamy ję wtedy kiedy jest już za późno. A ty masz chłopie możliwośc rzucenia tego będąc sobą i mając tą świadomośc. niestety ja za późno weszłem na te forum i teraz stwierdziłem ze to jest gówno. Ale musiało mnie porobic tak ze chciałem skakac z okna bo myslałem ze zwariuje. Wiec weś sobie to do serca i rzuc to póki nie spotkało cie cos takiego jak niektorych tutaj na tym forum. Cieszy cię jazda samochodem przy zajefajnej muzyce?. Czujesz podniecenie jak widzisz fajna laske i masz chęc spędzic z nia nocy w łożku? Cieszy Cie widok wypłaty która bierzesz z bankomatu? Cieszy Cie poczucie że jest 30 stopni na dworze i wszędzie zielono a ty sobie leżysz nad wodą i czujesz że ta są piękne chwile? Napewno tak. A mnie i wielu innych tutaj taki fakt przeztał cieszyc przez to gówno i oddali by wiele zeby znów wróciła radośc na ich twarzach. Więc jak masz jeszcze chociaz trochę rozumu to pomyśl sobie jak by Ci to wszytko zabrano. Czym by był świat dla Ciebie. Uwierz Marycha może do tego doprowadzic. Zdaj się na te słowa a nie pożałujesz w przyszłości.
gonso1000 - 01-11-2012

Wczoraj siedziałem w garażu z moimi kumplami tam gdzie zawsze jaralismy. Było moze z 10 osob. Ogólnie to tłoczno było. Stalismy grupkami. Tam gdzie ja stałem było 6 osob ze mna i odpalone były 2 lufy zielska które szły w kółko. Gdy któraś z luf dochodziła do mnie to odmawiałem podajac je nestepnemu:) Miałem w reku rozżarzoną zielskiem lufe lecz z niej nic nie sciągłem. Jestem dumny
mastik - 02-11-2012

@gonso1000 - super ale za często tak się nie testuj

na rutynę dobry jest format c i nowy system operacyjny, nowa przeglądarka, nowe ....
a jak wiadomo rutyna nie pomaga.

po zeszłoweekendowym paleniu zamuła zmalała choć nie znikła trwa to dłużej niż bania no i dopiero teraz troche jakieś refleksje do mnie docierają i wyrzuty sumienia ale i tak jeszcze za małe by powiedzieć "już nigdy"

gonso1000 - 03-11-2012

Nie nie mastik. Ja nawet się nie testowałem. Poprostu wpadłem do ziomka pogadac a nawet nie wiedziałem ze tam bedzie taka dżampreza. Jeżeli chodzi o palenie to ja już w najbliższych paru miesiacach nie zapale bo boje sie ze bedzie jak ostatnio. Co po zapaleniu swiat przez tydzien mi sie wydawał jakis inny. Postaram sie wytrfac do samego konca w abstynecji. zobaczymy czy się uda:)
mastik - 04-11-2012

u mnie w ten weekend małe nasilenie obłędu
czyli obłędnego kombinowania skąd załatwić jak nie ma jak

mastik - 04-11-2012

ale troche to wybiegałem i wieczorem już myślałem bardziej racjonalnie o sensownych rzeczach
mastik - 18-11-2012

no i od nowa...
Radek - 18-11-2012

Stary skorzystaj z fachowej pomocy. Co masz do stracenia? idź na miting w najbliżej okolicy.
Spróbuj czegoś co mi pomaga być czystym . być może pomoże jak pomogło wielu uzależnionym. samemu jest trudno walczyć...

Trzymaj się :)

Radek Uzależniony

mastik - 20-11-2012

pytanie do czytelników tego tematu
boli mnie ząb ale tak mocno i już długo
do dentysty jestem umówiony ale nie jutro i musze poczekać
nie mogę iść wczesniej
muszę wziąść coś przeciwbólowego
i co mam wybrać:
0. męczyć się z bólem
1. wziąść jakiś paracetamol lub ibuprom (wolałbym nie, bo juz piwo wypiłem i to chyba niedobra mieszanka)
2. wziąść tramal - nigdy nie brałem ale co mi tam boli fest
3. zapalić mj
4. więcej piwa

mastik - 31-12-2012

witam
sylwester dzisiaj więc chciałbym wam życzyć do siego roku
i powodzenia w walce z nałogiem
i dużo zdrowia,
psychicznego też :)

ps: na pewno do Was dołącze w nowym roku :)

mastik - 01-01-2013

ok no to dziś mam dzień 0
i od jutra już nie palę
i to jest prawda
jednak można rzucić od jutra co będzie przykładem i dowodem

nie wiem na jak długo chce rzucić
na pewno się przeczyścić
odpocząć

a co na prawdę chcę to czas pokaże

mastik - 03-01-2013

ok dziś nastał pierwszy dzień na czysto
mial byc wczoraj ale wyszło inaczej