Uzależnienia - Forum - internetowe grupy wsparcia dla zmagających się z nałogiem i ich bliskich
Bezchmurnie - Problem po zielonym
Chrio - 15-04-2012 Temat postu: :)))))Jest naprawde super wracam do normalnosci a co najlepsze te odrealnienie mineło walczcie o swoje :). Wszystkim wam życze powrotu do normlanosci i wierze ze dacie rade będę się za was modlił :). To wy kierujecie sobą i swoim móżgiem i od was zależy wszystko . Trzymam kciuki zaa wszystkich i chciałbym podziękować tym ktorzy pisali i mi chcieli pomóc , myśle ze jak to wszystko sie już ułoży na stałe, ja też będę pomagał . Trzymajcie cię ciepło .bigfish - 15-04-2012 To co zdarza ci się mieć to natręctwa, spróbuj nie myslec w ten sposób, pomysl o sobie nie o tym co myslą inni. Jak ktos już napisał, zajmij sie czymś co daje Ci radośc, znajdź hobby którym zajmiesz czas, bo najgorzej jest momentami siedzieć samotnie i rozmyslać nad sensem tego Świata i życia wógóle. Ja sam miewam codziennie myśli o smierci i o tym czy życie ma jakis sens. Nie znam odpowiedzi. Myslę ,że trzeba poprostu dać porwac się życiu, cieszyc sie małymi prostymi rzeczami... czasami rozmyslać nad jego sensem, ale nie czynic tych rozmyslań jego jedyną treścią. Pociesz sie,że nie jesteś sam i KAŻDY człowiek miewa tego typu mysli i stany emocjonalne , chwile zwatpienia itd. Trzymaj się i walcz !