To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Uzależnienia - Forum -
internetowe grupy wsparcia dla zmagających się z nałogiem i ich bliskich

Bezchmurnie - Moja Czystość

mastik - 10-06-2012

a ja wpadłem w zug
alk+#

Radek - 11-06-2012

powoli wracam do siebie.
Cały czas weryfikuje całą sytuacje. jest dość dużo błędów które popełniłem na początku zeszłego tygodnia. to ze nie dawałem rade z emocjami. to ze nakręciłem sie tym całym euro. jutro mecz z ruskami. mam go gdzieś. fajnie by było wygrać ale staram sie to tego podejść bez emocji. Powiedziałem dziewczynie kim jestem/ ze jestem człowiekiem uzależnionym z zaburzeniami emocjonalnymi. zadziałał mechanizm ostrzegający mnie ze w pomieszczeniu jest MJ. nic z tym nie zrobiłem. a powinienem wyjść i iść do domu. a nie bić sie z samym sobą .te zajadane emocje to czerwona lampka ze moje emocje gdzieś uciekają. teraz gdy zaćpałem emocje jestem emocjonalnym spokojem . ten poranek w którym sie obudziłem był straszny... to wszystko mnie nauczyło pokory to tego wszystkiego. chłopaki z NA pocieszali mnie ze tak wpadka może wyjść mi na dobre.narazie jest ok. niedzielny miting NA dodał mi mocy. a powiem szczerze ze były myśli zeby znów się zaćpać .. oj były.

To pokazuje ze jestem bezsilny wobec nałogu . więcej pokory Radek więcej pokory...

Pozdrawiam Radek uzależniony!!!!!

Radek - 15-06-2012

Kolejne dni na czysto
Nie tak dawno liczyłem tygodnie. teraz ważny jest każdy dzień żeby nie wpaść w ciągoty.

Powoli wracam do równowagi cały czas analizując sytuacje

Pozdrawiam Radek uzależniony!!

tosemja - 17-06-2012

głowa do góry, szkoda że Ci się nie udało powstrzymać pokusy, ale teraz już wiesz co zrobiłeś źle, wyciągnij wnioski żebyś kolejnym razem nie popełnił tego samego błędu.

pozdrawiam

Radek - 18-06-2012

Narazie się trzymam:)
w środę spotkanie z terapeutą i kolejny miting NA. wiem co straciłem. straciłem tą silę wyższą którą miałem. dość często atakują mnie myśli żebym zapalić . jestem słaby.
wczoraj miałem zawody i trochę naładowałem się energią do działania . siedzi też we mnie
świadomość ze zawiodłem samego siebie po raz kolejny. a tak wierzyłem tym razem się uda. ze zdrowieje ze idę w dobrym kierunku. szedłem ale tyg przed zapaleniem zboczyłem z tej drogi i przegrałem. Jestem kibicem polski na euro, ale z drugiej strony dla mnie dobrze ze odpadli bo dawali mi dawkę ''bomby emocjonalnej'' i wtedy moja bomba odpaliła.

Czeka mnie teraz trudny okres bo zaczynam od początku jednak brakuje mi tej siły wyszej jaką miałem na początku marca.

Pozdrawiam Radek uzależniony!!

Radek - 20-06-2012

Nabieram mocy :)
czyje się coraz mocniejszy w swojej abstynecji. lecz cały czas jestem czujny.

Ps: nie odpowiadam na posty innych bo nie jestem jeszcze na to gotowy

Pozdrawiam Radek uzależniony

Radek - 24-06-2012

U mne kolejne dni na czysto

Lecz łatwo nie jest . zostałem sie z dziewczyną to wiem ze ten związek nie ma przyszłości. każdy z nas jest inny i dziela nas lata świetlne. emocje to smutek , bo wiem ze ona to przeżywa. ja po częsci tez
Ogólnie to paranoja: jak jestem sam to bardzo chce mieć kogoś, a gdy juz kogo mam to chce być sam. cóż jestem narkomanem i jestem bardzo ''odchylony'' od innych ludzi . co nie znaczy ze jestem gorszy ani lepszy

Radek - 28-06-2012

kolejne dni na czysto
Ale emocjonalnie dostaje w dupę od życia .z każdym dniem wiem co to EMOCJE i jak duży wpływ mają na ty jak żyjemy i to czy ćpamy czy nie.

Dopytają mnie ostatnio emocje smutku i przygnębienia co powodują bardzo nisko samo ocenę i uważam ze jestem na dnie. mam dośc trudny okres.

jednk mam NA AH i swojego terpełte oraz znajomych z mitingów i staram się tym podbierać

Pozdrawiam Radek Uzależniony

Radek - 01-07-2012

Kolejny raz zapaliłem.... to pokazuje jak chory jestem . i jak cwana jest moja choroba.

Ewidentnie jestem w nawrocie choroby. mozg sobie myśli ze jest lato i ci się należy...
Kurwa tracę nadzieje ze kiedykolwiek wyjdę z tego....
Nie wiem co mi może pomóc...

Radek - 09-07-2012

rozjebałem się konkretnie

ćpałem piłem paliłem grałem obadałem się....
Staram się pozbierać .łapię się czego mogę aby wyjść z tego bagna..
Dopadła mnie depresja. nie chce mi się żyć. mam myśli samobójcze.
Nie widzę dalszego sensu życia. znów jestem sam. zostałem sam z tym całym gównem którego sam sobie narobiłem. mam 25 lat i można powiedzieć ze 1\3 życia już zmarnowałem.
Potrzebuje pomocy....

Radek Uzależniony....

nikiriki - 11-07-2012

nałogi to bagno, jakoś zgubiłam swoją nadzieję, ale wiem że
"istotą rzeczy jest ich nietrwałość"
także to też powinno przeminąć... byle nie dopiero razem z nami...

Radek - 14-07-2012

Bardzo trudny tydzień dla mnie.
Dziś tak mam dość fajny dzień bo mam równowagę emocjonalną( juz dawno jej nie miałem)przy czym mam pogodę ducha.

Wszystkie moje Liczniki zerowałem i mam prawie tyg abstynencji od wszystkiego

zacząłem system 90 na 90 czyli 90 mitingów w 90 dni .NA HA oraz nowe SLAA i Anonimowi Emocjonaliści oraz otwarte mitingi AA

Radek - 19-07-2012

U mnie znaczna poprawa :)
Uważam na emocje i chodze co dzień na mitingi dwa razy w tyg terapeuta co dzień czytam reelekcja dnia oraz 12 króków

enJoyeR - 21-07-2012

W odpowiedzi na Twojego posta z 09-07-2012 wysłałem do Ciebie PW. Jednak albo nie zauważyłeś, że coś przyszło albo masz zablokowane odbieranie wiadomości, bo do dzisiaj mam ją w "do wysłania"
Radek - 22-07-2012

Przepraszam nie zauważyłem...
data jest 10 lipca wiec wszystko ok
Odpowiedziałem na twój post

a u mnie zaczyna robić się fajnie 2 tyg na czystko i równowaga emocjonalna jest ze mną