Uzależnienia - Forum - internetowe grupy wsparcia dla zmagających się z nałogiem i ich bliskich
Bezchmurnie - Moja Czystość
mastik - 10-06-2012 a ja wpadłem w zug
alk+#Radek - 11-06-2012 powoli wracam do siebie.
Cały czas weryfikuje całą sytuacje. jest dość dużo błędów które popełniłem na początku zeszłego tygodnia. to ze nie dawałem rade z emocjami. to ze nakręciłem sie tym całym euro. jutro mecz z ruskami. mam go gdzieś. fajnie by było wygrać ale staram sie to tego podejść bez emocji. Powiedziałem dziewczynie kim jestem/ ze jestem człowiekiem uzależnionym z zaburzeniami emocjonalnymi. zadziałał mechanizm ostrzegający mnie ze w pomieszczeniu jest MJ. nic z tym nie zrobiłem. a powinienem wyjść i iść do domu. a nie bić sie z samym sobą .te zajadane emocje to czerwona lampka ze moje emocje gdzieś uciekają. teraz gdy zaćpałem emocje jestem emocjonalnym spokojem . ten poranek w którym sie obudziłem był straszny... to wszystko mnie nauczyło pokory to tego wszystkiego. chłopaki z NA pocieszali mnie ze tak wpadka może wyjść mi na dobre.narazie jest ok. niedzielny miting NA dodał mi mocy. a powiem szczerze ze były myśli zeby znów się zaćpać .. oj były.
To pokazuje ze jestem bezsilny wobec nałogu . więcej pokory Radek więcej pokory...
Pozdrawiam Radek uzależniony!!!!!Radek - 15-06-2012 Kolejne dni na czysto
Nie tak dawno liczyłem tygodnie. teraz ważny jest każdy dzień żeby nie wpaść w ciągoty.
Powoli wracam do równowagi cały czas analizując sytuacje
Pozdrawiam Radek uzależniony!!tosemja - 17-06-2012 głowa do góry, szkoda że Ci się nie udało powstrzymać pokusy, ale teraz już wiesz co zrobiłeś źle, wyciągnij wnioski żebyś kolejnym razem nie popełnił tego samego błędu.
pozdrawiamRadek - 18-06-2012 Narazie się trzymam:)
w środę spotkanie z terapeutą i kolejny miting NA. wiem co straciłem. straciłem tą silę wyższą którą miałem. dość często atakują mnie myśli żebym zapalić . jestem słaby.
wczoraj miałem zawody i trochę naładowałem się energią do działania . siedzi też we mnie
świadomość ze zawiodłem samego siebie po raz kolejny. a tak wierzyłem tym razem się uda. ze zdrowieje ze idę w dobrym kierunku. szedłem ale tyg przed zapaleniem zboczyłem z tej drogi i przegrałem. Jestem kibicem polski na euro, ale z drugiej strony dla mnie dobrze ze odpadli bo dawali mi dawkę ''bomby emocjonalnej'' i wtedy moja bomba odpaliła.
Czeka mnie teraz trudny okres bo zaczynam od początku jednak brakuje mi tej siły wyszej jaką miałem na początku marca.
Pozdrawiam Radek uzależniony!!Radek - 20-06-2012 Nabieram mocy :)
czyje się coraz mocniejszy w swojej abstynecji. lecz cały czas jestem czujny.
Ps: nie odpowiadam na posty innych bo nie jestem jeszcze na to gotowy
Pozdrawiam Radek uzależnionyRadek - 24-06-2012 U mne kolejne dni na czysto
Lecz łatwo nie jest . zostałem sie z dziewczyną to wiem ze ten związek nie ma przyszłości. każdy z nas jest inny i dziela nas lata świetlne. emocje to smutek , bo wiem ze ona to przeżywa. ja po częsci tez
Ogólnie to paranoja: jak jestem sam to bardzo chce mieć kogoś, a gdy juz kogo mam to chce być sam. cóż jestem narkomanem i jestem bardzo ''odchylony'' od innych ludzi . co nie znaczy ze jestem gorszy ani lepszy
Pozdrawiam Radek uzależnionyRadek - 28-06-2012 kolejne dni na czysto
Ale emocjonalnie dostaje w dupę od życia .z każdym dniem wiem co to EMOCJE i jak duży wpływ mają na ty jak żyjemy i to czy ćpamy czy nie.
Dopytają mnie ostatnio emocje smutku i przygnębienia co powodują bardzo nisko samo ocenę i uważam ze jestem na dnie. mam dośc trudny okres.
jednk mam NA AH i swojego terpełte oraz znajomych z mitingów i staram się tym podbierać
Pozdrawiam Radek UzależnionyRadek - 01-07-2012 Kolejny raz zapaliłem.... to pokazuje jak chory jestem . i jak cwana jest moja choroba.
Ewidentnie jestem w nawrocie choroby. mozg sobie myśli ze jest lato i ci się należy...
Kurwa tracę nadzieje ze kiedykolwiek wyjdę z tego....
Nie wiem co mi może pomóc...Radek - 09-07-2012 rozjebałem się konkretnie
ćpałem piłem paliłem grałem obadałem się....
Staram się pozbierać .łapię się czego mogę aby wyjść z tego bagna..
Dopadła mnie depresja. nie chce mi się żyć. mam myśli samobójcze.
Nie widzę dalszego sensu życia. znów jestem sam. zostałem sam z tym całym gównem którego sam sobie narobiłem. mam 25 lat i można powiedzieć ze 1\3 życia już zmarnowałem.
Potrzebuje pomocy....
Radek Uzależniony....nikiriki - 11-07-2012 nałogi to bagno, jakoś zgubiłam swoją nadzieję, ale wiem że
"istotą rzeczy jest ich nietrwałość"
także to też powinno przeminąć... byle nie dopiero razem z nami...Radek - 14-07-2012 Bardzo trudny tydzień dla mnie.
Dziś tak mam dość fajny dzień bo mam równowagę emocjonalną( juz dawno jej nie miałem)przy czym mam pogodę ducha.
Wszystkie moje Liczniki zerowałem i mam prawie tyg abstynencji od wszystkiego
zacząłem system 90 na 90 czyli 90 mitingów w 90 dni .NA HA oraz nowe SLAA i Anonimowi Emocjonaliści oraz otwarte mitingi AA
Pozdrawiam Radek uzależnionyRadek - 19-07-2012 U mnie znaczna poprawa :)
Uważam na emocje i chodze co dzień na mitingi dwa razy w tyg terapeuta co dzień czytam reelekcja dnia oraz 12 króków
Pozdrawiam Radek uzależnionyenJoyeR - 21-07-2012 W odpowiedzi na Twojego posta z 09-07-2012 wysłałem do Ciebie PW. Jednak albo nie zauważyłeś, że coś przyszło albo masz zablokowane odbieranie wiadomości, bo do dzisiaj mam ją w "do wysłania"Radek - 22-07-2012 Przepraszam nie zauważyłem...
data jest 10 lipca wiec wszystko ok
Odpowiedziałem na twój post
a u mnie zaczyna robić się fajnie 2 tyg na czystko i równowaga emocjonalna jest ze mną