Uzależnienia - Forum - internetowe grupy wsparcia dla zmagających się z nałogiem i ich bliskich
Bezchmurnie - 10 lat mi starczy....
Sarnaa3 - 01-04-2012 wjeżdżasz w rygor i twarde zasady i kompetentną kadre .mój jaśnie książe wytrzymał pół roku a ja od terapeutów nauczyłam sie wiele.jak naprawdę chcesz z tego wyjść to wytrzymaj tam.
Powodzeniadell - 01-04-2012 a mozesz przyblizyc ten twardy rygor i zasady ? moze jakis regulamin co tam sie dzieje itd...z tego co uslyszalem dzisiaj po mityngu to nie jest podobno tam tak zle jest luz prosze sprecyzowac podbono tam pozniej jest hostel 3 sa jakby kategorie mozna zrobic jakis kurs finansowany przez unie prosze odpowiedzSarnaa3 - 03-04-2012 tak jest potem hostel.a co ci mam napisac mój mąż był tam pół roku wiem że sami sobie gotowali,byli sami dla siebie szefami i jeden drugiego pilnował żeby wszystko było wykonane dobrze bo jeśli było coś zaniedbane to nastepna osoba musiała wykonac tą prace podwójnie tzn;najpierw poprawic po kloedze a potem zrobić to tak żeby inni sie nie czepiali do niego.wczoraj mój książe powiedział że gdyby mógł cofnąć czas to by wrócił do lipianki.
POWIEM CI TYLKO TYLE JEDŹ I WYTRWAJ I NIE SŁUCHAJ NIKOGO I NIE SUGERUJ SIĘ RADAMI I PODPOWIEDZIAMI.
Trzymam za ciebie kciukidell - 03-04-2012 wiesz a mozesz mi powiedziec zapytaj sie swojego ksiecia czemu nie wytrzymal tam i tylko wytrzymal przez 6 miesiecy nie wiem nigdy nie bylem w zadnym osrodku dlatwego chce wiedziec wszystko nie wiem nawet co moge zabrac zapytalem sie na maila ale nic nie odpisali co z sala komputerowa mozna korzystac jak sie zrobi swoje obowiazki czy tez tylko wieczorem co z telefonami. Po jakim czasie jest ostatni etap leczenia chodzi mi o kurs o hotel i o prace bo nie wiem czy sam sobie szukam pracy i szkolenie fundowane przez unie i czy to prawda jesli chodzi o szkolenie ? Prosze jeszcze raz sie popytaj ja chce od razu wiedziec moze i jestem uzalezniony ale teraz mysle na trzezwo a jestem taki ze musze znac szczegoly w co sie pakuje.Takze sie zapytaj swojego ksieciadell - 05-04-2012 No nic jutro wyjezdzam do lipianki nie bedzie ze mna kontaktu przez kilka miesiecy prosze admina o niekasowanie mojego nickumiodzio - 05-04-2012 Temat postu: 3maj siejestesmy z Toba - nie wracaj za szybko :)
w y t r w a l o s c i !!!dell - 05-04-2012 Mam nadzieje ze po kilku miesiacach pozwola mi z kompa korzystac musze 1 albo 2 etapy leczenia aby moc korzystac z przywilejow :)
w morde kto te zasady wymysla jakis cpun z chora glowa :D (zart)David - 23-04-2012 temat tromffa mnie tu przyciągnął na to forum..ciekawe co u niego...
dajesz rade czy wiosenne słoneczko skłoniło do bucha..?