wjeżdżasz w rygor i twarde zasady i kompetentną kadre .mój jaśnie książe wytrzymał pół roku a ja od terapeutów nauczyłam sie wiele.jak naprawdę chcesz z tego wyjść to wytrzymaj tam.
a mozesz przyblizyc ten twardy rygor i zasady ? moze jakis regulamin co tam sie dzieje itd...z tego co uslyszalem dzisiaj po mityngu to nie jest podobno tam tak zle jest luz prosze sprecyzowac podbono tam pozniej jest hostel 3 sa jakby kategorie mozna zrobic jakis kurs finansowany przez unie prosze odpowiedz
tak jest potem hostel.a co ci mam napisac mój mąż był tam pół roku wiem że sami sobie gotowali,byli sami dla siebie szefami i jeden drugiego pilnował żeby wszystko było wykonane dobrze bo jeśli było coś zaniedbane to nastepna osoba musiała wykonac tą prace podwójnie tzn;najpierw poprawic po kloedze a potem zrobić to tak żeby inni sie nie czepiali do niego.wczoraj mój książe powiedział że gdyby mógł cofnąć czas to by wrócił do lipianki.
POWIEM CI TYLKO TYLE JEDŹ I WYTRWAJ I NIE SŁUCHAJ NIKOGO I NIE SUGERUJ SIĘ RADAMI I PODPOWIEDZIAMI.
wiesz a mozesz mi powiedziec zapytaj sie swojego ksiecia czemu nie wytrzymal tam i tylko wytrzymal przez 6 miesiecy nie wiem nigdy nie bylem w zadnym osrodku dlatwego chce wiedziec wszystko nie wiem nawet co moge zabrac zapytalem sie na maila ale nic nie odpisali co z sala komputerowa mozna korzystac jak sie zrobi swoje obowiazki czy tez tylko wieczorem co z telefonami. Po jakim czasie jest ostatni etap leczenia chodzi mi o kurs o hotel i o prace bo nie wiem czy sam sobie szukam pracy i szkolenie fundowane przez unie i czy to prawda jesli chodzi o szkolenie ? Prosze jeszcze raz sie popytaj ja chce od razu wiedziec moze i jestem uzalezniony ale teraz mysle na trzezwo a jestem taki ze musze znac szczegoly w co sie pakuje.Takze sie zapytaj swojego ksiecia
Mam nadzieje ze po kilku miesiacach pozwola mi z kompa korzystac musze 1 albo 2 etapy leczenia aby moc korzystac z przywilejow :)
w morde kto te zasady wymysla jakis cpun z chora glowa :D (zart)