Uzależnienia - Forum - Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
zatrucie MJ
Autor Wiadomość
unknown

Wysłany: 19-10-2012   zatrucie MJ [Cytuj]

Siema,

Mam 18 lat, pale od 2 lat,od poltora roku dość sporadycznie, ostatnim razem zapalilem po 2 tygodniowej przerwie naturkę po czym na drugi dzień miałem silne bóle zoładka, wymioty, osłabienie (przez niejedzenie) i tak przez 3 dni. Czy to może byc spowodowane jakąs chorobą? Proszę o pomoc ponieważ boje się że jak zapale to ten kłopot moze znowu nastapić.

unknown

Wysłany: 20-10-2012    [Cytuj]

Tam mała pomyłka, od 2 mieś dość spodarycznie.

podarek

Wysłany: 21-10-2012    [Cytuj]

To po prostu nie pal. Może masz coś z tarczycą albo trzustką i masz zachwianą gospodarkę cukrową, a MJ obniża poziom cukru we krwi i to jest powodem.

carigen

Wysłany: 21-10-2012    [Cytuj]

może tak zareagowałeś na bake a może dopadł Cie jakiś jeliciak każdy jest inny i na każdego dragi działają innaczej najlepiej by było jak byś nie palił ale pisząc Ci to zachowuje sie jak hipokryta ponieważ sam teraz walczę z tym zeby nie wstawać dzien w dzien i jedyne co robic to myśleć jak sie najarać. ale wiem, że ja moge prawic a człowiek zrobi i tak po swojemu! trzymaj sie ziomblu i nie daj sie złapać zielsku w siec...

[ ODPOWIEDZ ]