Uzależnienia - Forum - Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Psycha wysiadla...
Autor Wiadomość
POGUBIONY

Wysłany: 13-02-2013   Oszukalem sie Sam!!! [Cytuj]

Mam na imie Krzysztof chcialem wszystkich serdecznie pozdrowic.Mam 32 lata i moim problemem stal sie buch jeden potem drugi itd...Wyjechalem do Anglii w 2009 roku i sie zaczelo,wpadlem w struktury spoleczenstwa popalajacego .Na poczatku przychodzily chichy smiechy pelen luz koledzy.NO ale nastepstwa na dzien dzisiejszy sa takie ze stracilem prace,ludzi sie boje wszedzie widze podstep i kazdy chce mnie wykorzystac stalem sie typem pustelnika ktory zaniedbal wszystko co mogl.Palilem prawie codziennie przez okres 3 lat zrujnowalem sie dokumentnie,ale dziekuje komus kto wymyslil to forum z calego serca i wszystkim tu obecnym.Na poczatku palenie pomagalo mi w rozwilklaniu tzw.kminieniu kto jest ok a kto UJ potrafilem przebic umysl(moze mi sie tylko wydawalo) i pomoc sobie w pewnych dziwnych sytuacjach.Ale na dzien dzisiejszy wiem ze popadlem w straszna skrajnosc i odizolowalem sie od spoleczenstwa. Nie pale od nowego roku 2013 ale stan psycho-wyczerpania trwa.Wrocilem do Polski na stale i probuje sie odnalezc a latwo nie jest,czerpie informacje na tutejszym forum jak oczyscic umysl,cialo z THC.Kiedys bylem bardzo blyskotliwa osoba z poczuciem humoru,towarzyski pelen szczescia otwarty na wszystko.No i to sie zmienilo,widza to moi przyjaciele,mowia o tym stale twierdzac ze jakis inny wrocilem z tej emigracji.Prosze o pomoc odnosnie materialow co zazywac diety wapn,zelazo,itp Wiem ze temat moze i poruszany na forum wiec z gory prosze admina o wyrozumialosc ale moj stan nie pozwala mi juz myslec inaczej niz tylko o tym ze chce byc tym kims co kiedys!!!Dziekuje pozdrawiam i gowna juz nie dotkne bo smierdzi...

stan_30

Wysłany: 13-02-2013    [Cytuj]

odstaw marie i czekaj podobno 3m-c to magiczny czas po którym wraca dawny wesoly "ja"
mi ta sztuczka jeszcze sie nie udala , ale jestem dobrej mysli ;)
towarzysko sie odblokowałem po bilobilu,magnezie, 5-htp, i melatoninie na sen .
trzeźwości zycze ;)

POGUBIONY

Wysłany: 14-02-2013    [Cytuj]

Bede relacjonowal o postepach dziekuje i rowniez zycze wytrwalosci : )

Kolega

Wysłany: 16-02-2013    [Cytuj]

stan_30 odradzałbym na poczatek 5-htp i inne dopingi. Niech mozg sam ustabilizuje chemie.
Witaminy jak najbardziej na + ! Szczególnie magnez i kwasy omega.

Pogubiony taki stan to normalne. U mnie wszystko minelo po 4 miesiacach. Daj sobie czasu, odpocznij, uspokoj mysli. Teraz czas na relax.
Stosuj zdrowa diete bogata w owoce i duzo sportu ! Sport naturalnie poprawia humor
Staraj sie rowniez nie izolowac w samotnosci. Przybywaj w miare mozliwosci i checi ze znajomymi to naprawdę pomaga.
Mam jeszcze takie pytanie, czy miałeś kontakt z feta? Mam na mysli czy brales

Richie
Czas Vendetty

Wysłany: 21-02-2013    [Cytuj]

Co u Ciebie Krzysiek ?

[ ODPOWIEDZ ]