Uzależnienia - Forum - Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
ApstynencjaWazne
Autor Wiadomość
Zielonyy

Wysłany: 16-06-2010   ApstynencjaWazne [Cytuj]

Witam jestem tutaj bo mam problem a mianowicie palilem babke z 1.5 roku na poczatku co pare dni pozniej juz codziennie a nawet kilka razy dziennie z poczatku bylo dobrze nawet bym powiedzial fajnie z czasem po paleniu mialem mula mula i glupie wiksy i wydaje mi sie ze takim mulem sie zrobilem ... od wakacji 2009 roku powiedzialem ze koncze z paleniem zielonego palilem moze z 5 razy od tego czasu do teraz ,myslalem ze mul minie a le nic takiego ... Przed paleniem bylem dusza towarzystwa rozgadany usmiechniety pewny siebie a teraz nie umiem rozmawiac z najlepszymi kumplami poprostu nie wiem o czym rozmawiac zamknelem sie w sobie, glupie leki typu ze mnie nie lubia ze udaja przedemna rozmowy itd czy to kiedys minie bo juz mnie wkurza to i chce powrocic do normalnego zycia i byc zadowolony jak kiedys ? jak tak to ile czasu potrzebuje zeby thc wyszlo calkowicie ze mnie dzieki za rady pozdro

Razol865
Non omnis moriar

Wysłany: 17-06-2010   !!! [Cytuj]

Potrzebujesz około roku czasu maxymalnie 1,5. Jarasz nie długo w porównaniu do mnie bądź do niekórych ludzi na tym forum więc się nie łam wszystko przed Tobą. Przede wszystkim potraktuj próbę zerwania z jaraniem całkiem poważnie ( jak dorosły facet nie jak dzieciak,który patrzy na to jak na jakiś pierd... eksperyment). Schiuzy, które opisujesz na pewno miną, przy twoim stażu powinieneś szybko wrócić do dobrej kondycji psychicznej. Tylko pamiętaj żeby żyć na trzeźwo i nie nasrać se do łba bo tego nie cofniesz a pamiętaj, żę pamięć masz tylko jedną. POZDRAWIAM!!!

Zielonyy

Wysłany: 21-06-2010    [Cytuj]

Dzieki za odpowiedz mam nadzieje ze to minie naprawde bo juz mam tego dosyc ... mysle ze brakuje mi pewnosci siebie i wydaje mi sie ze jestem nudny;/ Ostatnio wyczytalem ze dobrze robi na czlowieka koktajl mleka z drozdzami bo ma duzo witami budujacy uklad nerwowy z witamin B tak ze mam nadzieje ze bedzie lepiej bo dalej tego nie wytrzymam...

Zielonyy

Wysłany: 28-06-2010    [Cytuj]

Prosił bym o jeszcze inne wypowiedzi na mój temat oraz jakies dobvre rady aby znow cieszyc sie zyciem ...

miodzio

Wysłany: 28-06-2010   co pomaga [Cytuj]

polecam postawic na samorozwoj - mam na mysli terapie lub chocby kilka spotkan z psychologiem - to potafi sporo w glowie poukladac i pokazac kierunek, w ktorym warto nad soba pracowac

[ ODPOWIEDZ ]