Uzależnienia - Forum - Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
kumple czy wlasne dobro
Autor Wiadomość
zwyklyczlowiek

Wysłany: 15-07-2010    [Cytuj]

od ostatniej mojej odpowiedzi nie zapalilem ani razu. a uwazam ze degustuje bo pale od 6 lat i nie mam jakis zaburzen. co prawda mialem kiedy palilem 6 miesiecy dzien w dzien. ale to minelo i nie pale czesto. poprostu jak jest impreza lub mam ochote to zapale.

Razol865
Non omnis moriar

Wysłany: 16-07-2010    [Cytuj]

Przestań p... smuty.

miodzio

Wysłany: 16-07-2010   prosze o trzymanie sie zasad forum... [Cytuj]

i nie obrazanie sie nawzajem - nawet gdy ktos b. kontrowersyjnie sie wypowiada

moim zdaniem bez zupelnego odstawienia palenia trudno mowic o pokonaniu problemu - a to jest forum wspierajace w rzucaniu palenia - zreszta w takim kontekscie pojawiles sie na forum

przeformulowujac mysl poprzednika: wyglada, ze na te chwile zwycieza u Ciebie przyzwolenie na palenie, a Ty dorabiasz do tego teorie o "degustowaniu od 6 lat" - choc dopuszczam, ze sie myle :) w koncu fakty pokazuja, ze jak na te chwile nie palisz!

degustowanie czy uzywanie... o gustach sie podobno nie dyskutuje... wlasciwie w ogole to forum nie sluzy dyskusjom - skoro rezygnujesz z rzucania palenia to Twoj wybor - ja to szanuje, kazdy ma prawo wybierac tak, jak chce - jednak pojawia sie pytanie: czego oczekujesz robiac kolejne wpisy na forum? no bo skoro nie szukasz juz wsparcia w problemie....

ciekawi mnie tez, czemu wlasciwie postanowiles rzucic jakis czas temu? mysle, ze na ten temat moglbys sie rozwinac, to sam sobie bys w glowie poukladal jak wlasciwie masz do palenia: chcesz palic, czy chcesz przestac

i jescze raz na koniec przypominam zelazne zasady forum: nie obrazamy sie, nie podajemy gotowych recept na szczescie, nie dyskutujemy z czyimis pogladami - ale dzielimy sie wlasnym doswiadczeniem i w ten sposob staramy sie wspierac innych w problemie

niech wiec to co napisalem nie bedzie pozywka dla dalszej dyskusji, prosze :)

zwyklyczlowiek

Wysłany: 21-07-2010    [Cytuj]

Nie pela juz i to jest moje postanowienie^^
a utrzymam je chociazby z tego powodu ze wyjechalem za granice;D
brak tuatj moich kumpli, wiec nie mam pociagu ani dostepu^^

[ ODPOWIEDZ ]