Hej,
mój partner zdecydował się na terapię. Palił 8 lat praktycznie dzień w dzień. Odkąd zaczęliśmy się spotykać zdecydowanie ograniczył, jednak boimy się, że straci tę motywację i wróci do starych nawyków. Nie palę i nie toleruję palenia dlatego też, nie spotykamy się jeśli jest pod wpływem (to ta motywacja).
Dlatego zdecydowałam się poszukać pomocy na narkomania.org.pl i dostałam tam namiary na wrocławską placówkę Return przy ul. Kościuszki (już się umówiłam na pierwszą konsultację).
Czy ktoś z Was korzystał z ich pomocy i może napisać o nich kilka słów? A może podzielicie się opiniami o innych znanych wam ośrodkach we Wrocławiu dla dorosłych (27 lat)?
Nie chciałabym dokonać złego wyboru w tak ważnej dla mnie sprawie.
We Wrocławiu możesz szukać wsparcia w jednej z placówek podanych na stronie WCZ: Wrocławskie Centrum Zdrowia - jedynie Roosvelta i Jestem odpadają, bo są dla młodszych.
Skoro Return na prowadzonej przez siebie stronie poleca sam siebie - to i ja polecę poradnię, gdzie sam pracuję :) www.narkotyki.wroclaw.pl Kontakt najlepiej ze mną przez priv
Ja trafiłem na doskonałego lekarza. Świetny fachowiec. Bardzo mi pomógł. Gdyby nie on już dawno straciłbym pracę, rodzinę, przyjaciół. Byłem na samym dnie. Tylko dzięki niemu nadal się trzymam i funkcjonuję.