Uzależnienia - Forum - Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
nie pale już rok (prawie)
Autor Wiadomość
Razol865
Non omnis moriar

Wysłany: 25-06-2010   !!! [Cytuj]

SSd miałem te wszystkie stany, które opisałeś oprócz myśli samobójczych co do Zavexa to znajdź sobie jakąś placówkę gdzie będziesz miał terapię grupową 2 razy w tygodniu i raz w tygodniu indywidualną. W Opolu taka jest tzw. dochodzeniówka. Z wszystkiego można wyjść samobójstwo to ściema wcale nie będzie lepiej to by było za proste.

jajko

Wysłany: 13-07-2010   ja też [Cytuj]

Ja nie pale jakies 7 miesiecy. Na poczatku mialam mocne depresje i leki, ale jakos nie przyszlo mi do glowy, zeby to laczyc z tym, ze przestalam palic. Przestalam, bo mi sie znudzilo takie zycie, gdzie wszystko mialam w dupie - ludzi, ich emocje i to, ze sama troche sie ich pozbawilam. Nie mowie, ze nie bylo fajnie. I dobra strona byla. I wlasnie to jest ten bol - z jednej strony wiem, ze nie chce znowu miec w dupie wszystkiego dookola, z drugiej czasem przychodza takie chwile, ze naprawde po prostu bym siadla, zapalila i znowu miala wszystko w dupie, bo teraz z kolei za bardzo sie przejmuje.

Dzisiaj wlasnie kiepsko, dlatego zdecydowalam sie tu zalogowac i napisac, bo majac problem, zamiast wykrzesac w sobie sile do chocby pozytywnego myslenia, mysle - siasc, zapalic lolka, miec wszystko w dupie, i tyle! Nie zrobie tego to pewne, ale zastanawiam sie ile jeszcze potrwa takie pokrzywienie i ile czasu potrwa zanim znowu bede ta osoba co kiedys i nie bedzie mnie zaskakiwac przyjaciel depresja w najmniej spodziewanym momencie i kiedy skonczy sie ten kalejdoskop, ze raz jest dobrze, a za chwile w nastepny dzien juz do dupy ..? A czemu - czesto nie wiem sama.

[ ODPOWIEDZ ]