Witam, mam na imię Arek i mam 15 lat. Paliłem z kumplami sporadycznie, może 10 razy maks.od mojego ostatniego bakania minęły trzy tygodnie i wciąż nie wiem o się ze mną dzieję... mam takie odjazdy, wydaje mi się że to wszystko to sen, silne uzucie derealizacji, nie wiem co jest grane, odbieram wszystko inaczej, wogóle jestem rozkojarzony, dla innych jestem normalny, na lekcji jakoś też, ale wewnątrz mnie jest coś nie tak... jak bym chodził zjarany w małym stopniu dzień w dzień, a jak się śmieję to odjazd bardzo długi wogóle wszystko zaczęło się 3 Maja z kumplem i z kuzynem. Tak więc opowiadam.........
Poszliśmy na przysłowiowego lolka, ubakaliśmy się nieźle, misje nie powiem były fajne, na wiezór mi przeszło( w tym czasie przed i po jadłem Gripex Max, bo katar miałem) no wieczorkiem już wszystko O.K, na drugi dzień rano też, potem na wolnej lekcji zacząłem się z kumplem śmiać z czegoś i mi znów tak zostało jak po MJ, nie wiedziałem co się dzieje, kumpel mówił że wkręcam sobie pizdy, ja byłem jeszcze bardziej zdołowany... przez tydzień zamulałem i beczałem że tak mi zostanie, kumpel na weekend mnie wyciągnął na browara, przeszło mi troszkę, na drugi dzień już było wporządku, aż do następnego weekendu... poszedłem z innym zapalić fajkę, zacząłem się śmie i znowu to samo... tak niestety mam do dziś ;( nigdy już MJ nie tknę... ogólnie się nie dołuję ale się bojęzy mi tak zostanie czy przejdzie, jak przejdzie to kiedy? Głupio się z tym czuje, wkurza mnie już to, nie zniosę tego... Pomóżcie poradzcie mi coś, oprócz psychologa, starym nie powiem bo by się na mnie zawiedli... może wam się to przytrafiło... z góry dziękuję jestem wam wdzięczny... Pozdrawiam KaLi
Pomóżcie... napiszcie coś co o tym sądzicie... chcę znać prawdę co mi dolega... bo nawet najgorsza prawda jest lepsza od niepewności... już w tym stanie dłuźej nie wytrzymuję... chciałem jeszcze dodać że się czuję jak w nie swoim ciele i jak by mi się to wszystko śniło.....Czy to mi przejdzie? jak tak to mniejwięcej kiedy... Błagam o pomoc ;C
i jak minelo?
wg mnie sa dwie mozliwosci:
- albo to przejsciowe i po jakims czasie minie (tak jest w wiekszosci przypadkow)
- albo potrzebujesz jednak pomocy specjalisty, jesli to nie mija