Uzależnienia - Forum - Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy to jest dobra drogą do normalnego zycia bez marihuany??
Autor Wiadomość
Pablo

Wysłany: 22-06-2010   Czy to jest dobra drogą do normalnego zycia bez marihuany?? [Cytuj]

Ja niepale juz 5 dni wźiołem sie za nauke co wzmocni moja psychike i za jeżdzenie na rowerze i piłke nożna co pozwoli przyspieszyc wydalanie toksyn z mojego organizmu i korzystnie wplynie na pluca, przestałem spotykac sie z kolegami unikam ich... gdy łapie Mnie agresja wtedy ide porobic 50 kapek i mówie sobie ze gdy ich niezrobie to nie ide spac, i daje Mi to satysfakcje. Niepowiem jest cieżko na początku miałem tez mysli zeby kogos zabic snułem plany w tym kierunku to Mi przechodzi a zapomniałem dodac ze zaczołem czytac biblie:) paliłem około 3 lat. Na poczatku w weekendy a po okresie 4,5 miechów praktycznie dzien w dzien z przerwami gora 2,3 dni. najgorsze4 są te lęki gdy ide do koscioła (niechodziłem tez około 7 lat ) zalewa Mnie pot robie sie czerwony sciska w srodku glowy przez co oczy sie cos pieprzą i wzrok tak samo widze troch rozlany, i minimalnie rozdwojony obraz) strach przed ludzm brak skupienia(chociaz teraz troche lepiej) niechce nawet wiedziec co ludzie siedzący ze Mńa w ławce myslą :) nieumieim zlapac tematu do rozmowy, niemam pojecia od czego zacząc... powoli odnajduje sciezke lepszego zycia i tuataj pada moje pytanie... Czy zaczłoem od dobrej strony i czy moglibyscie ewentualnie dozucici cos od siebie?(dodaje ze zaczynam miec kontakt z zyciem) co pomogło by isc lepszą drogą,

Pablo

Wysłany: 22-06-2010    [Cytuj]

i mam jescze jedno pytanie do odwiedzających... po jakim czasie czuliscie ze uaktywnia wam sie kora mozgowa?? (skupienie, koncentracja itd..)

Mariusz

Wysłany: 23-06-2010    [Cytuj]

Ale co tu mozna dodac , obrales dobry kierunek . Sport naprawde czyni cuda , a zerwanie kontaktu z ziomkami od zielska to super decyzja , i jezeli masz silna wole , to jestes skazany na sukces .
Regeneracja mozgownicy nastapi , kiedy nastapi ;) Na to nie ma reguly i z tego co zauwazylem jedni ogarniaja sie expresowo , inni z kolei potrzebuja troche wiecej czasu . Pozdro .

Pablo

Wysłany: 28-06-2010    [Cytuj]

chciałem napisac ze Mi przechodzi, jestem w 2 tygodniu abstynencji i to co Mi pozostało to:
-delikatna fobia społeczna
- depresje wieczorne
-hustawka nastroju
i jesli chcecie wyjsc z tego to robcie co pisze na początku mojego postu i pijcie duzo wody!!!!!!! i sport i sport i jescze raz sport:) umiem sie dogadac z ludzmi jescze nie tak perfekt ale mysle ze jescze ze 2 tygodnie i bedzie perfekt a po 2 miesiącach bede zajebistym fajnym ziomkiem:D aha i zapomniałem dodac _____keep in real_____ and ____thing positive_____ trzeba sobie dac kopa w dupe i przemoc wszystko czułem sie fatalnie na początku ale odizolowałem sie od przyjaciół gram koło domu w piłke czasem z sasiadem i jakos leci :):):):) proscie a bedzie wam dane

[ ODPOWIEDZ ]