Uzależnienia - Forum - Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Palylyly never again !!!
Autor Wiadomość
patsung

Wysłany: 22-03-2009   Palylyly never again !!! [Cytuj]

Siemka wszystkim,
moja przygoda z maryśką zaczęła się w liceum i przez całe l.o. była kontynuowana.
Teraz mam prawie 23 lata i zastanawiam się czy uda mi się z tym skończyć. Od jakiś 2 lat można powiedzieć że palę dzień w dzień , kilka razy dziennie aby znaleźć się w tym stanie błogiej rozkoszy...Czas z tym skończyć, wiem, że będzie to bardzo trudne ale nie mogę już tego jarać chociażby dlatego, że tracę na to straszne ilości pieniędzy, które przecież można wydać na inne przyjemniejsze rzeczy...
Wiecie czego najbardziej się boję? Tych stanów które mogę przechodzić po odstawieniu, o których czytałem w innych tematach użytkowników, powiem szczerze, że się k.... boję...
Jutro czyli 23.04 zaczynam swój 1 dzień abstynencji, życzcie mi proszę powodzenia :)

Krzysiek87
uzalezniony

Wysłany: 23-03-2009    [Cytuj]

bedzie dobrze

norbi

Wysłany: 23-03-2009    [Cytuj]

Stany po odstawieniu mogą być nieciekawe ale nie jest powiedziane ,że będzie tak i w Twoim przypadku. Choć nawet jeśli będzie bardzo źle to i tak warto przebrnąć przez te kilka miesięcy męczarni i potem cieszyć się życiem, niż marnować je jarając dalej. Co nas nie zabije to nas wzmocni! Życzę wytrwałości w dążeniu ku lepszemu :) pozdrawiam!

[ ODPOWIEDZ ]