Uzależnienia - Forum - Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Zaprzestanie jarania.
Autor Wiadomość
Palaczzzz

Wysłany: 20-11-2010   Zaprzestanie jarania. [Cytuj]

Witam. Jestem niepełnoletni, przygode z MJ zaczełem rok temu. Na początku sporadycznie, ostatnimi czasami prawie codziennie, były dłuzsze i krótsze przerwy. Zauwazylem u siebie problemy z pamiecią, brak motywacji do czegokolwiek:/ Nic mi sie nic chce, do tego odkąd zrobiło sie zimno doszła lekka depresja oraz czasami jakies dziwne mysli. Z snem na szczescie nie mam problemów, do tego mam cały czas rozkojerzenie, zmeczenie. Postanowaliłem ze od jutra rzucam, bo dzisiaj już paliłem.... Mam pytanie, gdy zaprzestane palic , wszystko wróci do normy? Znów bede pełen energi, minie lekka depresja, minie te dziwne rozkojarzenie? Bardzo chce z tym skonczyc, potrzeba mi jest własnie motywacja czy gdy z tym skończe bedzie tak jak dawniej.

miodzio

Wysłany: 15-12-2010   :) [Cytuj]

Szacunek, ze podjales decyzje o rzucaniu - mam nadzieje, ze nie powtarzasz codzien: "od jutra" :) I ze faktycznie podjales walke o siebie! Rozkojarzenia, stany depresyjne czy brak energii moga jeszcze jakis czas dokuczac po zrobieniu stop. Jednak czas dziala na Twoja korzysc i z tygodnia na tydzien bedzie malutka poprawa. Uzbroj sie w cierpliwosc, bo wielkich skokow w gore nie ma. Po paru miesiacach jednak zobaczysz wyrazna zmiane, jak popatrzysz wstecz. Spodziewaj sie poprawy, powrotu do normy :) Pomaga przechodzic przez te problemy terapia - jak chcesz namiar na poradnie, to podaj miejscowosc (tu lub na prv), podpowiem namiar na bezplatna.

[ ODPOWIEDZ ]