witam !
mam prawie 16 lat i raz palilem marichuane czulem sie po niej dobrze ale tak po 2-3 tygodniach od zapalenia zaczely sie dziac ze mna dziwne rzeczy . caly czas mam takie uczucie odrealnienia takie jak bym nie byl soba sam niewiem jak to nazwac takie uczucie jak bym nie wiedzial kim jestem i gdzie jestem ale doskonale to wiem ... mam jeszcze drobne problemy z pamiecia. na innych forach czytalem ze to skutek tego ze z organizmu wydziela sie thc czy cos i to powinno minac do roku czasu albo poltora. ale ja sie cholernie martwie ze to moze nie minac i chcialbym zapytac czy to minie ??
jesli naprawde paliles tylko raz, to raczej po dwoch tygodniach organizm powinien byc czysty (w moczu napewno nic by nie wykrylo). Nie wiem co moze byc przyczyna takiego samopoczucia, ale przejsc napewno przejdzie, moze za duzo o tym myslisz i dlatego. zrelaksuj sie i nie pal wiecej, szczegolnie ze podobalo ci sie (pozniej nie jest juz tak fajnie..)