zawieranie znajomosci przez czat internetowy czy sms jest specyficzne. W tym rodzaju komunikacji i przekazu informacji, czyli na przyklad uczuc, strony rozumieja, odbieraja czy przekazuja tylko okolo 10% tego co chca.
Kiedys zakochalem sie w dziewczynbie z ktora rozmawialem na czacie przez okolo miesiac dzien w dzien. Pojechalem do niej do Londynu zeby ja poznac!!! bylem tam tydzien, od pierwszej godziny spotkania chcialem jak najszybciej wracac!!! To sie okazala zupelnie inna osoba!!! Tu nie chodzi o wyglad, bo znalem jej zdjecia wczesniej, tutaj bylo to samo, tu chodzi o zachowanie, to cos, to wszystko na miejscu bylo kosmicznie inne niz na czacie, gdzie moglismy rozmawiac ze soba nieskonczenie dlugo. i bylo milo, bylo pieknie.
Ta dziewczyna, dla ktorej czuje ogromny szacunek, jest swietna dziewczyna, ona tez byla skrajnie zaskoczona konfrontacja, jej tez sie wydawalem zupelnie inny przez czat. I tu nie chodzi o oklamywanie, ale rozumienie sie, droga sms czy czat to tylko 10% - to udowodnili naukowcy:-)
pozdrawiam
aha
"Jakimkolwiek radom dotyczacym jak zyc od razu dziekuje, ja wiem co mam robic tylko tego nie potrafie"
nie zamierzam nic radzic, przeczytaj tylko prosze swoje zdanie 100 razy