Nie pale MJ dopiero jeden dzien , noce sa straszne ale wiem ze warto powalczyc o lepsze jutro , bo mj na poczatku cieszy pozniej juz przytlacza tak sie wlasnie teraz czuje przytloczony !
Teraz juz wiem ze jak nie pale wiecej gadam , smieje sie , jestem bardziej towarzyski nie uciekam przed ludzmi wrecz do nich lgne !! bez mj jestem bardziej pewny siebie i moge noarmalnie pogadac np. z rodzicami. Wczoraj kua pilem sobie LECYTYNE na poprawienie pamieci
i bylem w bibliotece po ciekawe kryminaly wiec mam do robic , teraz wlasnie wrocilem z siłowni chodze juz jakies 7 miesiecy mam nadzieje ze odpowiednie wypelnienie czasu pomoze mi przestac jarac zioło , chybba najgorzej bedzie jak bede muial sie zobaczyc z kumpalmi , musze sobie powiedziec nie i huj , nie palac tak na prawde bede lepszy od nich a nie gorszy to ja im musze pokazac skoro ich tego nauczylem , ja musze im pokazac ze warto przestac i cieszyc sie zyciem , tak to nie moglem nic zrobic bez MJ gdybym mogl to nawet na kibel ide z lolkiem bo sranie bez tego jest nudne , 3majsie za mnie kciuki bede walczyl o swoje zycie !!
Dodam ze pale 9 lat dzien w dzien , nie znam siebie bez mj , ale czuje ze jestem lepszy !! chce byc soba i pokazac sobie ze jestem w stanie sobie poradzic z tym problemem