Witam, mam na imię Konrad i mam 19 lat. Założyłem to konto ponieważ chcę zerwać z MJ albo chociaż zrobić sobie dłuższą przerwę. Palę od 2 klasy gimnazjum, zacząłem ponieważ brat mnie namówił, wtedy wyglądało to fajnie paliłem śmiałem się nie miałem żadnych "chorych jazd" i w ogóle było fajnie. Byłem chłopakiem pełnym energii, grałem w piłkę nożną nie mniej jednak moje problemy po paleniu MJ zaczęły się jakiś czas temu. Najpierw były to skurcze później miliony myśli na minutę i nie byłem w stanie wydusić z siebie słowa. Ostatnio mam wrażenie że moi koledzy zauważyli co się ze mną dzieję otóż zazwyczaj jak jaramy jest ich dwóch i zawsze coś szepczą między sobą ja słyszę te ich szepty i nigdy nie potrafię na nie odpowiedzieć, a szepczą coś o mnie wiem to doskonale, obserwują moje reakcje nie wiem o co im chodzi wiem też że ma to jakiś związek z "fazą", ale ja wolałbym się uwolnić od tego wiele zaniedbałem przez MJ dziewczynę na pierwszym miejscu i wiele innych spraw które niby są banalne ale odbiły się na moim życiu. Teraz jest nerwowy i często wybucham gniewem. Mam nadzieję że ktoś odpowie na mój wywód, szczególnie interesuje mnie dlaczego moi koledzy szepczą coś o mnie coś w stylu "ktoś tam jest" poza tym dlaczego w ogóle szepczą skoro rozmawiają o mnie nie chcą żebym to słyszał. nie wiem ale dziwnie to wszystko wygląda. Może znajdzie się ktoś kto będzie wiedział jak mi pomóc
jakbym był z ludzmi którzy szepczą sobie w moim towarzystwie to bym ich towarzystwo olał
może być też że sobie to wkręcasz że szepczą - lub też tak działa twój mózg w połaczeniu z jaraniem
a może być że Cię wkręcają w to - że szepczą ale jak zaczniesz o tym mówić to będą się nabijać
zadałbym takie pytania:
czy zawsze szepczą ci sami koledzy?
czy są z jednego towarzystwa?
czy w innych towarzystwach też szpeczą?
czy szepczą tylko jak jaracie?
czy na trzeźwo też szepczą?
objawy jakie podajesz są dość niepokojące bo jeśli to nie wkręt to powinieneś udać się do specjalisty - na forum nikt Cie nie zdiagnozuje w taki sposób.