Witam zacznę od tego że mam lat 15 marihuanę w swoim życiu zapaliłem 6 razy. Po 5 razach niepoczułem dosłownie nic lecz po 6 trafiło mnie tak że prawie nic nie pamiętam, a tylko urywki jak misie coś pytali a ja nie wiedziałem co odpowiedzieć . Pamiętam że byłem też bardzo przestraszony. Wszystko przeszło tak po 3,4 godzinach od zapalenia. Zniknęły zawroty głowy i taka jak by nie moc. Gdy wróciłem do domu uznałem że pójdę spać i wszystko przejdzie lecz zastała mnie niespodzianka otóż mam problemy z koncentracją i pamięcią + jestem taki jak by otępiony. Dam przykład Rozmawiam z mamą, wiem co odpowiedzieć na jej pytania ale po chwili zapomniałem o czym z z nią rozmawiałem. Jest też tak jak oglądam film, niby go oglądam ale kompletnie nie wiem o co w nim chodzi. Czuje też duży lęk że nie będzie już nigdy tak jak kiedyś że po prostu uszkodziłem coś na stałe. Dodam że czuje że nigdy tego nie zapale, i mam pytanie czy to w końcu kiedyś mnie. Czekam już drugi dzień
Spokojnie, nic sobie nie uszkodziłeś. Za jakiś czas złapiesz kontat z rzeczywistością:)
Przezyłes Bad Tripa. Niech to będzie dla Ciebie przestoga przed paleniem.
Thc wyciąga z podświadomości cały negatywny syf.
Pamiętaj o tym gdy wszystko wróci do normy, bo kolejne jazdy będą silniejsze.
Dzięki za wyjaśnienie, wiem że każdy organizm reaguje inaczej ale ile ok. może to trwać ponieważ szkoła przy takiej zamule to koszmar. Nauczyciele coś mówią a ja zaraz nic nie pamiętam. Jeszcze raz dzięki za odpowiedz
Wielkie dzięki za odpowiedz, widzę że na tym świecie są jeszcze ludzie którzy potrafią dać wsparcie. Jeżeli poprawa nie nadejdzie po 2 tygodniach na pewno odezwę się na gg. Jeszcze raz dzięki za danie mi wiary i za wszelaką pomoc
Pozdrawiam
Lekarza obowiazuje tajemnica. Podobnie terapeute. Jeden i drugi nie sa od scigania wyrkoczen przeci prawu, tylko od pomagania. Po za tym uzywanie narkotykow nie jest karalne - jedynie posiadanie, handel itd. Wiec spoko, nic nie ryzykujesz. Warto lekarzowi szczerze wszystko powiedziec, by trafnie zdiagnozowal i cos madrze zalecil.
Marihuana odkłada się w organiźmie w tłuszczu . Nie działa palenie za pierwszym razem/razami bo musi thc osiągnąć pewien poziom w organiźmie zanim efekt jest zauwazalny.