Witam dzisiaj jest mój 9 dzień bez jezzu. ostatnio miałem taka przerwę w październiku i kwietniu zeszłego roku. wcześniej nie pamiętam. zacząłem palić w gimnazjum i tak ciągnę 8 letni staż dzień w dzień. do abstynencji skłoniło mnie to forum. wcześniej nawet przez myśl mi nie przeszło ze jestem uzależniony, ze jaranie jest żałosne i budzi litość.
szczerze mówiąc oprócz dola z powodu braku pomysłu na spędzenie wolnego czasu to nie zauważyłem uciążliwych skutków nie palenia. wręcz przeciwnie czuje się jak naspeedowany, spać mi się nie chce, jeść tez nie wiec podwójnie oszczędzam kasę :P. ziółko w ostatnim miesiącu uszczupliło moje konto o okrągłe 2 tys stad chyba tez ta refleksja nad tym co dalej. mam nadzieje ze objawy odstawienia o jakich tu czytałem mnie nie dopadną, wydaje mi się ze są lekko wyolbrzymiane. nie ostre widzenie, pocenie się, kołatanie serca takie rzeczy to miałem tylko na zwale po prochu. no ale możne to indywidualne cechy każdego organizmu.
dzięki wszystkim z tego forum którzy otworzyli mi oczy.Pozdrawiam życzę wszystkim powodzenia, i nie użalania się nad sobą.
"wręcz przeciwnie czuje się jak naspeedowany, spać mi się nie chce, jeść tez nie wiec podwójnie oszczędzam kasę :P"
To sa wlasnie objawy :P poczatkowe..
Powodzenia w detoxie i zastanow sie czy chcesz skonczyc czy tylko pauze robisz sadze ze z twego postu wynika raczej to drugie choc moglem odnies mylne wrazenie..jezeli tak to sorry..Peace aha i ludzie sie nie uzalaja tylko pisza o czuli aby przestrzec takich jak ty takze i pokazac im to bledne kolo. Pozdro
myślałem, że to będzie łatwiejsze, zaczyna być ciężko coraz poważniej myślę o tym żeby zajarać. Tym bardziej, że siedzę i się uczę anatomii po takim 12 godzinnym meetingu z książkami mózg prosi o bucha. Myślałem że poradnia mi nie potrzebna, ale chyba będę musiał wziąć udział w jakichś spotkaniach bo się wyłamię
teraz bedzie juz tylko lepiej!
odmowiles po raz kolejny,z kazdym razem jest coraz latwiej prawda???
dla mnie pierwszy miesiac byl najgorszy,ale kazdy dzien byl lepszy od poprzedniego!
trzymam mocno kciuki!
wpadaj na forum najczesciej jak sie da i czytaj ,czytaj, czytaj a pozniej odmawiaj, odmawiaj odmawiaj :D
pozdrawiam cieplo!!!
gratuluje stary, ja sam niejaram od tygodnia i buch bez przerwy chodzi mi po glowie, chyba kazdy tutaj zna te stany " a zajaram sobie, przeciez nie pale juz dosyc sporo, zapale se ten jeden raz i koniec " hehe juz tak pare raz mialem, tym razem nie mam zamiaru dac sie nabrac sensimilii i mam nadzieje ze ty tez sie nie zlamiesz elo!