witam, 3 dni temu po raz 4-5 w zyciu zapalilem marihuane, za chwile po tym dostalem dziwnych objawow, zawroty głowy, zaburzenie rownowagi, suchosc w ustach, oraz zwiekszone tetno, minely 3 dni od tego zdarzenia a ja wciaz odczuwam bol glowy oraz jakos tak dziwnie widze, czy to minie, czy musze podjac jakies kroki, bo powoli zaczynam wariowac?
Pij duzo wody (2l dziennie) i chodz na spacery (30 min srednim tempem). Jak nie pomoze przez 3 dni.. wybierz sie do lekarza. I co najwazniejsze....nie pal! Nie warto! Zmarnujesz sobie zdrowie i zycie i bedziesz zalowal!
I jak sie dzis czujesz? Lepiej troche?
Czasami jak czlowiek lepiej sie poczuje to znowu...zapali.
Nie rob tego prosze! To nie jest warte Twojego zdrowia.
nie mam zamiaru wiecej palic, byl to jednorazowy wyskok, ktorego zaluje i boje sie ze mi to nie przejdzie, bije mi mocno serce i widze wciaz jakos dziwnie, ciagle licze ze obudze sie na 2 dzien i to minie, po tygodniu dalej to samo
przed snem zawsze boli mnie serce, co utrudnia zasypianie, czuje ucisk w skroniach i u gory glowy, widze dalej jakos dziwnie, chociaz wydaje mi sie, ze jest troche lepiej