Uzależnienia - Forum - Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
bad trip?zatrucie thc?czy tylko wymysły umysłu
Autor Wiadomość
_nOormal_giirl_

Wysłany: 08-02-2015   bad trip?zatrucie thc?czy tylko wymysły umysłu [Cytuj]

mam taki problem ..paliłam marihuanę przez ponad 1,5 codziennie lub kilka razy w tygodniu zawsze czułam się dobrze.. na drugi dzień czułam się świetnie ,normalnie .. lecz 28.01.2015środa zapaliłam zaksztusiłam się dymem i miałam złą faze po 3h mi zeszło i poszłam spać na drugi dzień czułam się dobrze i przez cały dzień i wieczór i w nocy wszystko w normie jak zawsze... ale 01.02.2015niedziela zapaliłam trochę się bałam że źle mi wejdzie jak wtedy wieć wziełam tylko buszka i źle się poczułam.. mdłości zawroty głowy itp.. po 2-3h się uspokoiłam i poszłam spać z myślą że jutro będzie wszystko dobrze... na drugi dzień wstałam jak zawsze cały dzień miną mi jak zazwyczaj lecz wieczorem zaczęło mi się kręcić w głowie troche mdłości i drżenie ciała... byłam troche przestraszona bo nie paliłam a czułam się źle,potem na trzeci dzień też czułam się nie za fajnie suchość w buzi i totalny brak apetytu nie mogłam patrzeć na jedzenie tylko owoce mogłam jeść..dużo czytałam w internecie o takich stanach bo chciałam się ich pozbyć ... z dnia na dzień jest coraz lepiej choć nadal czasem robi mi się sucho w buzi .dreszcze a nie palę od 7 dni .wiem że to nie dużo ale już nigdy nie zapalę bo gdy było fajnie to było fajnie a teraz jest nie fajnie i boję się że to mi nigdy nie przejdzie że zawsze się będę tak czuć .pomaga mi nie myślenie o tym jak się czuję ale to mi się udaje tylko na chwilę ..spacer słuchanie muzyki ,sprzątanie ale gdy usiądę i zacznę myśleć o tym jak się czułam i mogę poczuć i że kiedy będzie lepiej to to powraca .. mam takie pytanie czy gdy ciało oczyści się z thc czy wszystkie niepożądane dolegliwości takie jak mdłości dreszcze ,suchość w buzi ,brak apetytu.. ustąpią ? czy długo to będzie trwało ..? proszę o pomoc jaką radę ..byłam wczoraj u psychologa i rozmowa pomaga bo bałam się że tracę zmysły ale wczoraj wieczorem przy oglądaniu filmu znowu takie dziwne drżenie ciała suchość w buzi i lekki strach że to ciągle będzie powracać ... wiem że sobie poradzę bo jestem silna ,miałam kilka problemów w życiu ale zawsze dawałam sobie radę z moimi problemami i nigdy mi nie ciążyły jakoś bardzo ,a trawkę jarałam dla rozrywki dla dodatku do filmów albo do sexu czy po prostu do odstresowania się monotonią ,lubie moje źycie mam dla kogo żyć .ale troche mnie przeraża to że to może tak długo trwać ... mam też takie myśli że tabletki uspokajające by pomogły .. lubie tu na waszym forum czytać różne historie nie czuję się sama i że tylko ja jedna mam taki problem ..pozdrawiam

[ ODPOWIEDZ ]