Uzależnienia - Forum - Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
miał ktos taką fazez oczami po 3 letnim jaraniu?
Autor Wiadomość
Pablo

Wysłany: 14-07-2010   miał ktos taką fazez oczami po 3 letnim jaraniu? [Cytuj]

wygląda to tak ze prawe oko wpada mi do srodka głowy. czasem obydwoje oczu wpadają wie ktos co to jest

wssk

Wysłany: 16-07-2010    [Cytuj]

jak to wpadają?

Pablo

Wysłany: 17-07-2010    [Cytuj]

poprostu przychodzi ból głowy na czubku główy wtedy prawe oko wpada głeobko do srodka czaszki\, może zwariowałem?? wogole na płacie czołówym nic nie czuje tylko nad nim taka blokada ale z oczami niefart sie dzieje wiesz oco mi chodzi?? http://www.se.pl/media/pi...017_240x167.jpg tak jako ona tylko bardziej

miodzio

Wysłany: 17-07-2010   pomoc [Cytuj]

mysle Pablo, ze lepszym pomyslem niz szukanie pomocy na forum bedzie w takim przypadku wizyta u lekarza (neurologa? psychiatry?)

Pablo

Wysłany: 17-07-2010    [Cytuj]

myslisz miodzio ze zwariowałem?? moze zrobił sie ze mnie idiota na potezną skale

miodzio

Wysłany: 17-07-2010   oczy [Cytuj]

nie mysle, ze zwariowales - ale mysle, ze o tym co opisujesz dobrze jest porozmawiac z lekarzem

wssk

Wysłany: 30-07-2010    [Cytuj]

ja czułem taki jakby nacisk na oczy od góry, przy brwiach i takie otępienie jakby, dziwnie się patrzyło i myślało, ale przeszło, choć nie wiem czy do końca...

rufio149

Wysłany: 23-08-2010    [Cytuj]

Mojemu koledze po drugach oczy latają na boki. Sa to bardzo szybkie ruchy.Jak piewszy raz to zobaczyłem to się przestraszyłem bo wyglądał jak obcy z MIB. Poważnie. Kolega naprawdę sporo pali. Ostatnio powiedział mi, że przez ostatnie dwa lata nie palił może ze trzy dni. a pali żeby nie pić bo przedtem sporo pił. Nie wiem czy lepiej na tym wyszedł ale żona zadowolona bo nie jest po paleniu agresywny a po piciu różnie bywało. Ja w każdym bądż razie dziś dostałem nauczkę i zamierzam z tym skończyć. Z wszystkimi drugami, dopalaczami i chyba pozostanę na jakiś czas przy alkoholu.

nikiriki

Wysłany: 02-09-2010    [Cytuj]

alko też moze dobić. najlepiej zyc na trzezwo.. choc sama nie potrafie. uciekam w alko mimo ciągłych postanowień, nie radzę Ci robić tego samego.

[ ODPOWIEDZ ]