Uzależnienia - Forum - Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Facet który sie zawiesił
Autor Wiadomość
Domek
Domek

Wysłany: 15-08-2010   Facet który sie zawiesił [Cytuj]

Polecam wszystkim film o facecie któremu po zajaraniu jointa uaktywniła się choroba psychiczna podobnie jak wielu z nas.
Angielski tytuł "Numb" z Mathew Perry polski "Otępienie" lub " Facet który się zawiesił"
Można sie troche posmiać z siebie kazdy pewnie zobaczy poczęści siebie w tym facecie.

spinecki

Wysłany: 16-08-2010    [Cytuj]

hej, to nie byla choroba psychiczna. wielu osobom na forum tez nie uaktywnila sie CHOROBA PSYCHICZNA. depresonalizacja i derealizacja, o ktorej mowa w filmie jest ZABURZENIEM psychicznym a nie CHOROBA ;) pozdr.

nikiriki

Wysłany: 25-08-2010    [Cytuj]

oglądałam właśnie, coś w tym jest, tzn podobieństwa, chociaż wiadomo, że skoro jest to film o facecie emocje w tym filmie nie są aż tak ukazane ;p

spinecki

Wysłany: 02-09-2010    [Cytuj]

dyskutowalbym czy emocje nie sa pokazane. na pewno dopatrzysz sie jego roznych stanow... poza tym jestem facetem i jakos nie czuje, by moje emocje byly schowane gleboko :)

nikiriki

Wysłany: 04-09-2010    [Cytuj]

ludzie są różni, a aktorzy potrafią pokazywać emocje, aczkolwiek wg mnie film sam w sobie powinien bardziej skupiać się na emocjach [jak dla mnie oczywiście] byłoby to mi bliższe, ale i tak 'współodczuwałam' w różnych sytuacjach.

[ ODPOWIEDZ ]