Uzależnienia - Forum - Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
problem
Autor Wiadomość
dedereporter0

Wysłany: 27-06-2012   problem [Cytuj]

Pale marihune od 4 lat prawie dzien w dzien. Ostatnio zauwazylem u siebie przedwczesny wytrysk. Jezeli rzuce to jest mozliwe, aby wszystko wrocilo do normy, czy te zmiany sa nieodwracalne?

miodzio

Wysłany: 27-06-2012   problem [Cytuj]

to raczej pytanie do seksuologa - z tego co wiem nie ma takiego na forum

ale moze ktos mial podobne doswiadczenie i ma jakies przemyslenia oparte na wlasnym przykladzie?

Paweł100

Wysłany: 28-06-2012    [Cytuj]

To nie efekt palenia bezpośrednio a tego co masz w głowie.Ja dużego doświadczenia nie mam i nie jestem specjalistą od tego.Ale z tego co czytałem jeśli się tak dzieje ze stałą partnerką to można się nauczyć przedłużać wytrysk przedwczesny poprzez trening mieśnia kegla np.
Poczytaj o tym.
A z mojego doświadczenia Ci powiem że też mi się zdarzało i szybko kończyć a z kimś innym znowu było ciężko skończyć :)
Jeśli masz stałą partnerkę to zawsze masz 2,3 raz.Jeśli ... przygodni to polecam Durex Preforma.

Kolega

Wysłany: 28-06-2012    [Cytuj]

Przypuszczam, że to powód stresu. Mozliwe ze przydarzyło Ci sie to po raz pierwszy i wyolbrzymiles mocno ten fakt. Mały incydent stał sie problemem.
Najlepiej to uspokoj sie, wyluzuj i nie mysl o tym. To pewnie cos przelotnego, wiec sie tym nie przejmuj ;) w razie czego udaj sie do seksuologa, napewno zaradzi cos na to

Paweł100

Wysłany: 30-06-2012    [Cytuj]

A ile autor tematu ma lat ?

[ ODPOWIEDZ ]