Pale marihune od 4 lat prawie dzien w dzien. Ostatnio zauwazylem u siebie przedwczesny wytrysk. Jezeli rzuce to jest mozliwe, aby wszystko wrocilo do normy, czy te zmiany sa nieodwracalne?
To nie efekt palenia bezpośrednio a tego co masz w głowie.Ja dużego doświadczenia nie mam i nie jestem specjalistą od tego.Ale z tego co czytałem jeśli się tak dzieje ze stałą partnerką to można się nauczyć przedłużać wytrysk przedwczesny poprzez trening mieśnia kegla np.
Poczytaj o tym.
A z mojego doświadczenia Ci powiem że też mi się zdarzało i szybko kończyć a z kimś innym znowu było ciężko skończyć :)
Jeśli masz stałą partnerkę to zawsze masz 2,3 raz.Jeśli ... przygodni to polecam Durex Preforma.
Przypuszczam, że to powód stresu. Mozliwe ze przydarzyło Ci sie to po raz pierwszy i wyolbrzymiles mocno ten fakt. Mały incydent stał sie problemem.
Najlepiej to uspokoj sie, wyluzuj i nie mysl o tym. To pewnie cos przelotnego, wiec sie tym nie przejmuj ;) w razie czego udaj sie do seksuologa, napewno zaradzi cos na to