Uzależnienia - Forum - Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy to przez to ? czy zmieniła sie moja psychika ?
Autor Wiadomość
Patrycja007
Wołam o pomoc .

Wysłany: 28-05-2013   Czy to przez to ? czy zmieniła sie moja psychika ? [Cytuj]

zawsze bylam pewna siebie, jestem bardzo atrakcyjna dziewczyna, mam 19 lat, zawsze przebojowa pewna siebie, nigdy nie dalam sobie w kasze dmuchac , mialam wbite w opinie tych co dla mnie nic nie znacza ...
jesli chodzi o moje palenie zielska to nie potrafie okreslic ile ... jak dlugo ...
np w ostatnie wakacje co pare dni czy cos jakis blant czy fifka, wydaje mi sie ze tak jak wszyscy . kiedys niedawno mialam w domu coś okolo wiecej niz grama, majac to niepotrafilam sie powstrzymac -palilam codziennie po fifce lub dwie, trzy . zazwyczaj sama, wieczorem , czyli palilam przez jakies dwa tygodnie to co tam mialam , plus pare wieczorów troche opalania fifki ...
od paru miesisecy zauwazylam ze przezywam kazdy ' przykry komentarz ' do mnie, wiem ze dziewczyny w klasie sie czepialy jak duuuzo wagarowalam w zeszlej klasie, teraz czasem tez sie uczepia ze nie przyszlam czy cos ... ale ja sie tak nakrecam ze az sie boje ze obgaduja ze gadaja, ze ktoras bedzie zla, ze ktos sie obrazi, odrazu jak nie ide do szkoly pisze np do Kasi jak tam co tam w szkole gdy ona odpoisze wiem ze uff jest wszystko dobrze nikt nie jest zly ze nie bylo mnie ale gdy taka Kasia nie odpisuje juz np pol h nie potrafie normalnie funkcjonowac mam taki stres ze sie obrazila czy coś ... to straszne ..

najwiekszy strach odczuwam z sytuacjami, osobami zwiazanymi z moja klasa, jest nas tylko 9 w klasie, same laski, istny stres dla mnie gdy nie ide do szkoly .

niewiem czy to przez to ... taki silny strach , taka paranoja . albo rozkminiam czy ktos cos o mnie nie gada, czy mnie ktos nie obgaduje gdy mnie nie ma w szkole ...

Richie
Czas Vendetty

Wysłany: 29-05-2013    [Cytuj]

Siemasz Pati !

Troche znajomo to brzmi, nie wiem jak wyglada twoje zycie ale mam wrazenie ze szukasz akceptacji u innych. Mam tak samo, chce byc dla kazdego OK. Ja mam to przez ganje, nie wiem jak ty, jesli wczesniej tak nie mialas to pomysl nad tym. Pewnie cie to nie obchodzi, ale MJ wywolala u mnie lęki, poczytaj troche moj temat '' psychika siada " mysle ze znajdziesz cos w podobie do twojego problemu. Jesli chcesz, mozesz do mnie napisac, z checia ci odpisze, odpowiem na twoje pytania. Trzymaj sie laska ;) Richie :)

Patrycja007
Wołam o pomoc .

Wysłany: 29-05-2013    [Cytuj]

napisalam ci na PW dluuuga wiadomosc, mam nadzieje ze doszla , jestem tu nowa i ciezko mi ogarnac poki co bo wiadomosc jest w folderze dow yslania a nie wyslane ... : ( mam nadzieje ze doszla ...

servus bertas

Wysłany: 30-05-2013    [Cytuj]

Patrycja napisz do mnie maila. Podejrzewam, że wiem o czym mówisz bo miałem takie same myśli. Że to już zostanie, że się uszkodziłem, że to był błąd. Nie ma co się przejmować :) Gdybyś chciała serio pogadać to zapraszam zupelnieprzypadkowylogin@o2.pl Mail jest prawdziwy mimo, że dziwnie brzmi :D Pozdrawiam i czekam na wiadomość

[ ODPOWIEDZ ]