Często można się tutaj spotkać z różnymi tematami w których padają słowa "kiedyś byłem inny, miałem to coś w sobie", "miałem ikrę", "byłem taki żywy, miałem powodzenie". Wszystkie słowa niestety w czasie przeszłym.
U mnie jest tak samo - chciało chodzić ze mną wiele dziewczyn, czułem się świetnie (..).
Teraz po wielu latach czuje się jakoś inaczej, taki wypalony, nie mam już w sobie życia...
Wiecie co? Bullshit tak sobie myślę. Tak na prawdę te dobre stany które wspominam są efektem nałogu, a te stany były kiedy na początku marihuana regulowały mój nastrój i to właśnie ciągnie do narkotyków. Sięga się miedzy innymi po to po narkotyk bo w głowie jest silne przekonanie że będzie fajnie. Niestety tak było tylko na początku. I to właśnie stąd się biorą te częste opisy "miałem to coś". No tak miałeś - narkotyki xD
To takie uświadomione ciekawe coś, może się komuś przyda.
Obecnie nie biorę 8 miesięcy ciągle uczęszczam na terapie. Ostatnio jest już trochę lepiej. U mnie jest jeden taki dziwny problem - psychosomatyka. Mam tak silne bóle psychosomatyczne że od kilku miesięcy bolą mnie ciągle plecy (nawet siedzę taki wygięty). Ostatnio w nogi mi to poszło i biegać nie mogę - powalone :/
Kurde nie ma co ale postępy widać z miesiąca na miesiąc, aż mnie zżera ciekawość co będzie dalej, jak to mi całkowicie odpuści, jakie to uczucie nie mieć nałogów... ??? Bo on ciągle mnie zjada, czuje jak mnie swiezbi w calym ciele...
Witaj,
Doskonale cie rozumiem, ja miałam tak ze skręta w ręku nie mogłam utrzymać tak mnie ręka bolała, z jednej strony było bardziej napuchniete i twarde. Cała prawa strona mi czasem dretwiala , silny ból w dole kręgosłupa szyja i bul stawów także czasem kulałam
Myślę że jak się chce palić a niema możliwości to się denerwujemy i mięśnie się napinaja. Może to skutek dużej ilości thc w organizmie, nie wiem nie jestem lekarzem.
Ja chciałam oczyścić organizm z toksyn, uzupełnić minerały, witaminy i zastosowałam mieszankę ziołową. Po tygodniu picia herbatki zauważyłam ze te bule się zmniejszyły a po 3 tygodniach całkowicie ustąpiły i włosy wypadały mniej. Niestety pięć dni temu miałam zabieg chirurgiczny, żeby szwy w jamie ustnej się zagoiły musiałam przerwać kurację bo zioła pije się gorące. Bóle wróciły, ale za kilka dni zamiast jointa regularnie kubeczek herbatki. Rano do termosu 3 łyżki stołowe mieszanki, 750ml. gorącej wody i pije 3 razy dziennie.
Składniki: kwiat wiązowki, połonicznik, ziele rzepiku, liść pokrzywy, ziele rdestu ptasiego, liść brzozy, ziele macierzanki, owoc jałowca, owoc jarzebiny, ziele owsa. Opakowania po 50g. Kupić je można w sklepie zielarskim.
Na stronie www.ziola-ziololecznictwo.com znajdziesz więcej informacji np. skład,właściwości, zastosowanie. Jak robic przerwy w kuracji.
Osobiście nienawidzę leków a zioła nie mają skutków ubocznych i nie uzależniają. Byłeś z tym u lekarza?
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Dobrze Cie usłyszeć - swój człowiek :) Podejrzewam, że te bóle mają podłoże nerwowe no i nic z nimi nie można zrobić - trzeba po prostu się z nimi pogodzić no i oczywiście tak jak ty robisz przeciwdziałać nieco, ale lekarstwa nie ma. Najlepszym lekarstwem jest czas. U mnie ten ból trwa już kilka miesięcy. Czasami do tego stopnia że leże wygięty w pół i po prostu wyje z bólu, a już 8 miesięcy ponad czysty.
A drętwienie ciała też mam, a już bardziej miałem, dopiero jak przypomniałem sobie to czuje to pierwszy raz chyba od kilku miesięcy. Przechodzi ale trzeba być zajebiście cierpliwym.
Co do mięśni masz racje że tak to działa - tak jest, ale jest to poza nami, poza obszarem który jesteśmy w stanie kontrolować.
Kurde, ale jest u mnie znacznie lepiej, ostatnio mam nawet kilka dobrych dni pierwszy raz czymś się zająłem...
Ty uczęszczasz gdzieś na terapie? Terapia to Z.A.J.E.B.I.S.T.A sprawa, odmienia życie... nie jestem w stanie opisać, to jak wygrać w lotka :-) Albo i więcej...
Z tego co tak opisujesz swoje objawy, które są podobne do moich mam trochę wrażenie że masz plastyczny umysł podobnie jak to w moim przypadku jest. Plastyczny umysł to potężny a zarazem niebezpieczny umysł :) Łatwo sobie głowę popsuć ponieważ łatwo ulega się sugestią, to w połączeniu z negatywami/narkotykami tworzy wybuchową mieszankę. A z drugiej strony jak chcesz się na czymś poznać to można szybko sobie coś wbić do głowy, można szybko zmieniać swoje emocje, zachowanie itp.
A właśnie mam pytanie - czy masz problemy z percepcją wzrokową? Tak jakby "patrzysz a nie widzisz" albo, taki brak ostrości w obrazie?
mrbous, ja mam problemy z percepcja wzrokową, jesli sie bardzo skupie na tym co widze wszystko jest rozmazane, poki nie zwracam na to uwagi jest w miare ok gdyby nie to ze gram w pewna gre druzynowa przez internet, to bym nie wiedzial jak strasznie mam wzrok zepsuty. Myslalem ze to nie od marihuany ale gdy bylem najarany wszystko widzialem swietnie.