Polecam wszystkim film o facecie któremu po zajaraniu jointa uaktywniła się choroba psychiczna podobnie jak wielu z nas.
Angielski tytuł "Numb" z Mathew Perry polski "Otępienie" lub " Facet który się zawiesił"
Można sie troche posmiać z siebie kazdy pewnie zobaczy poczęści siebie w tym facecie.
hej, to nie byla choroba psychiczna. wielu osobom na forum tez nie uaktywnila sie CHOROBA PSYCHICZNA. depresonalizacja i derealizacja, o ktorej mowa w filmie jest ZABURZENIEM psychicznym a nie CHOROBA ;) pozdr.
dyskutowalbym czy emocje nie sa pokazane. na pewno dopatrzysz sie jego roznych stanow... poza tym jestem facetem i jakos nie czuje, by moje emocje byly schowane gleboko :)
ludzie są różni, a aktorzy potrafią pokazywać emocje, aczkolwiek wg mnie film sam w sobie powinien bardziej skupiać się na emocjach [jak dla mnie oczywiście] byłoby to mi bliższe, ale i tak 'współodczuwałam' w różnych sytuacjach.