Uzależnienia - Forum - Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
siema
Autor Wiadomość
silver12

Wysłany: 01-12-2010   siema [Cytuj]

siemaa mam pytanie do was ile trzyma jak się będzie chciało rzucic tak zwane cisnienie ( taa chęc marihuany) ;/ boo to jest najgorsze ehh. aha i jeszcze cos czy macie tak w ciagu dnia że jest dobrze , dobrze aż tu nagle przychodzi taa pieprzona chęc zapalenia i juz nic sie nie da zrobic ;(

kogut

Wysłany: 03-12-2010    [Cytuj]

siema dla mnie najgorsze bylo 5 pierwszych dni, cisnienie maksymalne. ale potem maleje . Ja pilem mocna kawe z samego ranca i potem jeszcze w ciagu dnia to mi to troche poprawialo samopoczucie. I nie widywalem sie z paloncymi w tych pierwszych dniach abstynencji, jak mialem cisnienie i bartdzo zly nastroj wkladalem slochawki i wychodzilem pobiegac i cisnelem ile mialem mocy w sobie innymi slowy cale te cisniene w nogi wchodzilo a potem jestes taki zmeczony ze nie ma wogle ochoty palic. Albo tez jakis inny wysilek fizyczny tez moze pomoc wazne aby dac sobie mocno w kosc. Zycze powodzenia w odstawianiu.

[ ODPOWIEDZ ]