Uzależnienia - Forum - Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
odstawienie po 6 latach, brak mozliwosic normalnego funkcjon
Autor Wiadomość
miodzio

Wysłany: 27-07-2013   spodziewaj sie poprawy [Cytuj]

zwykle pomalu takie stany mijaja - trzeba cierpliwosci

jesli jednak nie slabna albo sie nasilaja - to pomysl z konsultacja psychiatry jak najbardziej dobry

najlepiej szukaj jednak psychiatry obeznanego w temacie komplikacji ponarkotykowych - bywaja tacy w poradniach uzaleznien

rabaha22

Wysłany: 06-08-2013    [Cytuj]

caly tydzien bylo dobrze no i dzisiaj wieczorem znowu wszystko wrocilo, silny lek, niepokoj, szybkie bicie serca i mega uczucie odrealnienia jak bym byl jakis inny czy cos by mi bylo czego nie potrafie opisac, meczy mnie juz to ; ((( czy kiedykolwiek wroci wszystko do normalnosci bo boje sie ze do konca zycia bede musial z tym walczyc i nie bede w pelni normalny juz...

mlodaa

Wysłany: 09-08-2013    [Cytuj]

Też miałam dokładnie to samo , teraz tylko pozostało to ze np wyjde poza dom do ludzi , dopada mnie ten niepokój , niepewnosc i stres ... też nie wiem kiedy mi to minie ... ale juz jest o wiele lepiej niz pierwsze 2 miesiace , tylko ten stres ;/ Miejmy nadzieje ze to wszystko minie ...

rabaha22

Wysłany: 10-08-2013    [Cytuj]

i dzisiaj znowu to samo, mylem glowe pod prysznicem i nagle uczucie ze to nie moje rece, mysli ze jak to sie dzieje ze ja ruszam rekoma nie myslac o tym, ze to nie moje cialo, ze to sie nie dzieje lub cos w tym stylu nie potrafie tego opisac, silny lek, bicie serca i ta paranoja ktora opisalem, mam to do teraz, ide i mam mysli ze jak to sie dzieje ze ide ze jak to sie dzieje ze ruszam rekoma, czy to ja czy nie ja, jakas masakra nie wiem czy ja juz oszalalem czy co...

mlodaa

Wysłany: 12-08-2013    [Cytuj]

to musi minąć :) gorzej jakby to bylo przez jakąs chorobe , nerwice czy cos . po marihuanie to wiecznie nie bd trzymac :)

feniks

Wysłany: 12-08-2013    [Cytuj]

i co? byłeś u psychiatry? co Ci stwierdził ?

rabaha22

Wysłany: 13-08-2013    [Cytuj]

do psychiatry ide dopiero jutro, psycholog mowi ze jest to zwiazane z uwalnianiem sie thc z glowy, co prawda taki mocny stan mam dopiero od ok 4 dni (uczucie jak bym nie mial rak, jak by to nie byly moje rece, kazdy ruch nimi powoduje u mnie lek bo jest to dla mnie cos dziwnego...)... sam juz nie wiem czy ja mam jakas chorobe czy na prawde po trawie az tak mi porylo beret... no nic musze poczekac do jutra.

rabaha22

Wysłany: 14-08-2013    [Cytuj]

no i wrocilem od psychiatry, zapisala mi spora dawke lekow

miesiac mam je brac i niby mi przejdzie

[ ODPOWIEDZ ]