Uzależnienia - Forum - Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
nadużycie marihuany
Autor Wiadomość
michal12

Wysłany: 08-09-2014   nadużycie marihuany [Cytuj]

Czesc,
To mam taki problem, palilem ziolo przez 3 lata ze sporadycznymi przerwami, i po tych 3 latach postanowilem ze nie bede juz palił a przynajmniej nie codziennie, ale nie w tym rzecz.
Nie pale juz 3 dzien i mam takie odczucie jak zamknę oczy to pochwili otwieram je przestraszony i zastanawiam sie kto tu stoi , ale tak naprade nic nie ma. Ostatnio jak zamknąłem oczy i je otworzylem myślałem ze sowe mam w pokoju i przez chwile sie przygladalem, a po chwile uświadomienie ze ja kurwa nawet psa nie mam. Inna akcja otwieram oczy przestraszony i zdaje mi sie ze ktos stoi o mało sie nie zesralem.
JEsli ktos potrafi napisac co o tym myslec, bo ja sie pogubiłem troche, przez to ze nie pale czuje sie jak na kwasach ale na takim very bad trip

Sorki pisze z telefonu dzieki za pomoc.

Agatka

Wysłany: 23-09-2014    [Cytuj]

Dalej nie palisz? Bo to pewnie było tylko takie wołanie mózgu o narkotyk.. Co mózg, to co innego wymyśli. Ja też przez różne dziwne fazy przechodziłam, już sobie schizofrenie wkręcałam.. Trzeba na luzie, nie pale - ciesze się z tego i do przodu. Trzymasz się? Czy od nowa zaczynasz? Każde potknięcie, jeśli niesie naukę, jest do przejścia.

[ ODPOWIEDZ ]